KLUB

Boldog születésnapot Attila!

Szép gesztust tett NB III-as együttesünk a szombati edzőmérkőzés után. Basa Attilát 60. születésnapja alkalmával köszöntötte fel csapatunk. Egy kis aprósággal kedveskedtünk számára. Hajrá Dabas!

tovább olvas...
KLUB

F5 All Stars Kupa (2023)

A Meton-FC Dabas edzői csapata is képviseltette magát a hétvégi F5 All Stars Kupa 2023 rendezvényen. A Wellis Sportparkban megrendezett tornát Détári Lajos nyitotta meg.

tovább olvas...
MLSZ

MLSZ Határozat

A Magyar Labdarúgó Szövetség a 2023. június 22-én lezajlott versenyügyi eljárása során teljesen rendben találta nevezési dokumentációnkat, így megadta az NB III-as versenyengedélyt klubunk számára.

tovább olvas...
KLUB

Focizzunk együtt a jövőért

Ez évben 2023.03.15-én immáron második alkalommal rendezzük meg a Munkahely a családokért Alapítvány által támogatott és a Meton-FC Dabas SE szervezésével tartandó Utánpótlás Tornát Dabason.

tovább olvas...
KLUB

GYÁSZ: Elhunyt Basa Zsuzsanna

Hosszan tartó súlyos betegség után a tegnapi napon, életének 45 évében elhunyt Basa Zsuzsanna. Zsuzsi évek óta az FC Dabas kötelékében állt. Fájó szívvel búcsúzunk!

tovább olvas...
PMLSZ

Díjazás: Jozic Márkó

2022. szeptember 27-én, kedden 17:00 órától ünnepélyes keretek között a Pesti Megyeháza Dísztermében került megrendezésre a 10. Pest Megyei (labdarúgó) Gólkirályok Gálája. A 2020/2021-es és

tovább olvas...
KLUB

Szurkolói pulóver: “HAJRÁ DABAS”

Újabb termékkel bővül az FC Dabas (szurkolóknak szánt) ruházati termékpalettája. A pólót és a sálat követően ezúttal hosszú ujjú kapucnis pulóver megvásárlására biztosít lehetőséget egyesületünk.

tovább olvas...
KLUB

Szurkolói sál: “DABAS-DVSC”

A vasárnap délután megrendezésre kerülő Meton-FC Dabas – DVSC MOL Magyar Kupa összecsapásra szurkolói sál rendelhető klubunk elérhetőségeinek egyikén. A termék ára: 4000 Ft /darab

tovább olvas...
KLUB

Szurkolói póló: “HAJRÁ DABAS”

Szeptember 12-ig klubunk lehetőséget biztosít szurkolói pólók megvásárlására. Első körben fekete színben, felnőtt és gyerek méretekben érhető el a “Hajrá Dabas” feliratos, címerrel ellátott termékünk.

tovább olvas...
KLUB

GYÁSZ: Elhunyt Szabados László

Életének 73. évében elhunyt Szabados László, aki klubunk elnökségi tagjaként több évtizeden keresztül segítette az FC Dabas munkáját. Támogatóként elévülhetetlen szerepe volt a Sportegyesületünk sikereiben.

tovább olvas...
KLUB

METON–FC DABAS

Új néven szerepel az FC Dabas a következő bajnoki idényben! Kőszegi Zoltán az FC Dabas SE elnöke és Ellinas Panayiotis a METON Építőanyag Gyártó Kft.

tovább olvas...
KLUB

Focizzunk együtt a jövőért

Az FC Dabas utánpótlás labdarúgó tornát szervez 2022. március 14-én a Munkahely a családokért Alapítvány támogatásával. Az FC Dabas utánpótlás 2022-es “Focizzunk együtt a jövőért”

tovább olvas...
KLUB

Június havi ünnepeltjeink

Klubunk új kezdeményezése a születésnapos játékosaink felköszöntése. Minden hónap elején megemlítjük azon labdarúgóinkat, akik abban a hónapban ünneplik születésnapjukat. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK A JÚNIUSI ÜNNEPELTEKNEK!

tovább olvas...
KLUB

Március havi ünnepeltjeink

Klubunk új kezdeményezése a születésnapos játékosaink felköszöntése. Minden hónap elején megemlítjük azon labdarúgóinkat, akik abban a hónapban ünneplik születésnapjukat. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK A MÁRCIUSI ÜNNEPELTEKNEK!

tovább olvas...
KLUB

Február havi ünnepeltjeink

Klubunk új kezdeményezése a születésnapos játékosaink felköszöntése. Minden hónap elején megemlítjük azon labdarúgóinkat, akik abban a hónapban ünneplik születésnapjukat. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK A FEBRUÁRI ÜNNEPELTEKNEK!

tovább olvas...
KLUB

Köszönjük ZSUZSI!

A szombati napon nagy örömünkre, Kucsák István invitálását elfogadta Schillingerné Budai Zsuzsanna is, aki ugyan már 2020 nyarán kilépett klubunk kötelékéből, azonban idáig még nem

tovább olvas...
KLUB

Január havi ünnepeltjeink

Klubunk új kezdeményezése a születésnapos játékosaink felköszöntése. Minden hónap elején megemlítjük azon labdarúgóinkat, akik abban a hónapban ünneplik születésnapjukat. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK A JANUÁRI ÜNNEPELTEKNEK!

tovább olvas...
KLUB

December havi ünnepeltjeink

Klubunk új kezdeményezése a születésnapos játékosaink felköszöntése. Minden hónap elején megemlítjük azon labdarúgóinkat, akik abban a hónapban ünneplik születésnapjukat. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK A DECEMBERI ÜNNEPELTEKNEK!

tovább olvas...
KLUB

FC Dabas maszk

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! FC Dabas szájmaszk vásárolható, előzetes jelentkezés alapján! Ára: 1 400 Ft / db (bruttó) Ezen a héten lehet megrendelni a maszkokat a Wellis

tovább olvas...
MLSZ

Önkéntes folytatás

Az MLSZ elnöksége – a csapatok kérését is figyelembe véve – a bajnokságok folytatásáról döntött, egyidejűleg a halasztások engedélyezésével megadta a választás lehetőségét. Az alacsonyabb

tovább olvas...
PMLSZ

Folytatódhatnak a futballversenyek

Az MLSZ Elnöksége lehetőséget ad a versenyszerű sporttevékenységre, edzések és mérkőzések megtartására – az amatőr felnőtt és utánpótlás futballbajnokságok, futballversenyek felelős folytatása mellett döntött. HÍREK:

tovább olvas...
KLUB

November havi ünnepeltjeink

Klubunk új kezdeményezése a születésnapos játékosaink felköszöntése. Minden hónap elején megemlítjük azon labdarúgóinkat, akik abban a hónapban ünneplik születésnapjukat. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK A NOVEMBERI ÜNNEPELTEKNEK!

tovább olvas...
KLUB

Október havi ünnepeltjeink

Klubunk új kezdeményezése a születésnapos játékosaink felköszöntése. Minden hónap elején megemlítjük azon labdarúgóinkat, akik abban a hónapban ünneplik születésnapjukat. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK AZ OKTÓBERI ÜNNEPELTEKNEK!

tovább olvas...