Új néven szerepel az FC Dabas a következő bajnoki idényben! Kőszegi Zoltán az FC Dabas SE elnöke és Ellinas Panayiotis a METON Építőanyag Gyártó Kft. cégvezetője június 9-én aláírta azt a megállapodást, amely alapján a z FC Dabas SE a 2022/23-as bajnoki idényben METON-FC DABAS néven szerepel majd a különböző bajnokságokban.

MEGÁLLAPODÁS: FC DABAS

METON-FC DABAS

Új néven szerepel az FC Dabas a következő bajnoki idényben!

Kőszegi Zoltán az FC Dabas SE elnöke és Ellinas Panayiotis a dabasi székhelyű METON Építőanyag Gyártó Kft. cégvezetője június 9-én aláírta azt a megállapodást, amely alapján a z FC Dabas SE a 2022/23-as bajnoki idényben METON-FC DABAS néven szerepel majd a különböző bajnokságokban.

A névadó szponzori megállapodás egyelőre a következő bajnoki szezonra vonatkozik, azonban opcióként mindkét fél akaratának megfelelően meghosszabbítható.

A King Stone Chemicals Kft. Meton Építőanyag Gyártó Kft. néven folytatja tevékenységét

Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, magántulajdonban lévő építőanyag gyártója 2022 februárjában brand- és cégnevet váltott.

King Stone Chemicals Kft. néven 2006 júniusában indított építőanyag gyártó tevékenységet a dabasi ipari parkban. Az elmúlt 16 évben sikeres üzleti tevékenységet folytatott. A növekvő piaci igényeknek megfelelően folyamatos technológiai fejlesztés, valamint a gépparkot és a gyártási folyamatok automatizálását érintő innovációk zajlottak. A termékválaszték az építőipar több területén, magas szinten teljesít. Magyarországon egyedülállóan, teljes homlokzati hőszigetelő rendszerek gyártójaként és forgalmazójaként, három legfontosabb elemét saját gyártásban, egy helyen állítja elő. A 2021-es esztendő is fontos döntéseket hozott – a cég szinte minden területét átszövő, komplett vállalatirányítási rendszer bevezetése kezdődött meg.

Hosszútávú stratégiai megfontolás alapján, a célok elérése érdekében a cég a névváltoztatás mellett döntött. A King Stone Chemicals Kft. ezért 2022 februárjától Meton Építőanyag Gyártó Kft. néven folytatja tevékenységét. A változás a cég tulajdonosi hátterét, adatait, termékneveit nem érinti.

A vállalat célja, hogy további termékfejlesztései, arculati megjelenése, valamint intenzív marketing tevékenysége révén ismertté és sikeressé tegye a Meton-t.

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK