A Meton-FC Dabas edzői csapata is képviseltette magát a hétvégi F5 All Stars Kupa 2023 rendezvényen. A Wellis Sportparkban megrendezett tornát Détári Lajos nyitotta meg.

Hírek (Edzői stáb)

F5 All Stars Kupa (2023)

Tisztes helytállás, neves ellenfelekkel szemben

A Meton-FC Dabas edzői csapata is képviseltette magát a hétvégi F5 All Stars Kupa 2023 rendezvényen.
 
A Wellis Sportparkban megrendezett kispályás tornán csapatunknak első körben a volt válogatott és NB I-es gólkirály Tököli Attila fémjelezte Kecskeméttel és a sokszoros Futsal válogatott Baranyai Pál vezérelt Rubeola FC Csömörrel kellett összemérnie tudását. Noha közel sem az FC Dabas számított a csoport esélyesének, mégis sikerült a továbbjutás a Kecskemét mögött a második helyen.
 
A negyeddöntőben aztán a későbbi döntős Curtis és barátai feat. Marics Peti formáció várt játékosainkra. Noha neves ellenfelünk névadó duója (forgatás, illetőleg koncerten elszenvedett sérülés következtében) nem volt jelen a tornán, Czvitkovics Péter, Feczesin Róbert, Kerényi Norbert vagy éppenséggel Novota Zoltán személyében így sem kellett szerénykedniük a lila-fehéreknek, már ami a játékoskeretüket illeti. Csapatunk természetesen mindent elkövetett az esetleges bravúr érdekében, azonban ezúttal a papírforma sajnos beigazolódott, így nem maradt más hátra, mint gratulálni neves ellenfelünknek és sok sikert kívánni nekik a végjátékra.
 
A tornát egyébiránt az FC Dabas egykori játékosát (aki jelenleg a magyar SOCCA válogatott szövetségi kapitánya), Schranz Balázst is a soraiban tudó All Star csapat nyerte.

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK