Az FC Dabas utánpótlás labdarúgó tornát szervez 2022. március 14-én a Munkahely a családokért Alapítvány támogatásával. Az FC Dabas utánpótlás 2022-es "Focizzunk együtt a jövőért" torna helyszíne a futball klub sportközpontja Dabas-Sáriban, az FC Dabas Wellis Sportpark (2370 Dabas, Pálya u. 1.).

HÍREK: FC DABAS

Focizzunk együtt a jövőért

FC Dabas utánpótlás torna

Az FC Dabas utánpótlás labdarúgó tornát szervez 2022. március 14-én a Munkahely a családokért Alapítvány támogatásával. Az FC Dabas utánpótlás 2022-es “Focizzunk együtt a jövőért” torna helyszíne a futball klub sportközpontja Dabas-Sáriban, az FC Dabas Wellis Sportpark (2370 Dabas, Pálya u. 1.).
 
Március 14-én, a nemzeti ünnep miatti hosszú hétvége hétfőjén, 6 labdarúgó klub 4 korosztályának csapatai mérik össze tudásukat, és a mérkőzések után az U 7, U 8, U 9 és U 11-es korosztályok mind a 330 gyermeke díjazásban részesül, a bajnok klub pedig 1 évre magáénak tudhatja a torna vándorserlegét.
 
Az FC Dabas és a Munkahely a családokért Alapítvány már megkezdte a torna szervezését, ami egy családi nappal együtt kerül megrendezésre: szeretettel várjuk az utánpótlás játékosok családját és minden kedves érdeklődőt, a labdarúgó mérkőzések mellett színes programokkal, mint például Teqballal, pingponggal, csocsóval és ugrálóvárral.

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2022.01.07. (péntek, 15:00)
Helyszín: Kecskemét

Kecskeméti TE – FC Dabas 6:1 (1:1)
Gól: Tóth D. (3), Tóth B., Gál, Katona ill. Németh
 
KTE (1. félidő): Varga B. – Buna, Szabó A., Rjasko, Szalai G., Grünvald – Nagy K., Vágó, Bartha – Lukács D., Tóth B.
KTE (2. félidő): Kersák – Hatvani, Győri Á., Gál, Farkas I., Madarász – Szuhodovszki, Marsa, Katona – Szalai J., Tóth D.
 
FC Dabas (1. félidő): Hermány – Kiss, Dudás, Molnár, Márton, Fritz, Erős, Szabó, Ágoston, Busa (Németh), Maka
FC Dabas (2. félidő): Petrányi – Kicska, Molnár, Bebők, Földes, Lévei, Kovács, Talapka (Kincses), Németh, Czili

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK