Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Bicskei TC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Túl vagyunk az első két mérkőzésen. Véleményem szerint mindkét összecsapás elérte a célját, ugyanis ezen a két találkozón leginkább a terhelés volt a cél.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Bicskei TC – Meton-FC Dabas (1:0)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Bicskei TC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

“Túl vagyunk az első két mérkőzésen. Véleményem szerint mindkét összecsapás elérte a célját, ugyanis ezen a két találkozón leginkább a terhelés volt a cél. Ettől függetlenül két olyan csapattal játszottunk, amelyik a feljutást tűzte ki célul. Mindkét összecsapáson vegyes összeállításban játszottunk és nem vallottunk szégyent. Méltó ellenfelei voltunk a két bajnokesélyes csapatnak, sőt az első mérkőzésen, ha az utolsó öt percben jobban koncentrálunk, akkor győzelemmel zárhattunk volna. Felkészülésünk legnehezebb időszaka következik, a mérkőzéseken már várhatóan más összeállításban fogunk pályára lépni, mint eddig.”

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2024.06.29 (Szombat, 10:00)
Helyszín: Bicske
 
Bicskei TC – Meton-FC Dabas (1:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK