Vasárnap kissé szokatlan időpontban, 11 órás kezdéssel az impozáns szegedi Szent Gellért Fórum stadionban léptük pályára a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II ellen. A mérkőzés előtt bizakodtunk a jó eredmény elérésében, hiszen az ellenfelünk a tabella alsó harmadában helyezkedik el. Ennek tükrében jól is kezdtük a mérkőzést, több alkalommal is veszélyeztettük a hazai kaput.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - Békéscsaba 1912 Előre (0:3)

Vereség a Szent Gellért Fórumban.

Vasárnap kissé szokatlan időpontban, 11 órás kezdéssel az impozáns szegedi Szent Gellért Fórum stadionban léptük pályára a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II ellen.

A mérkőzés előtt bizakodtunk a jó eredmény elérésében, hiszen az ellenfelünk a tabella alsó harmadában helyezkedik el. Ennek tükrében jól is kezdtük a mérkőzést, több alkalommal is veszélyeztettük a hazai kaput. Pár perc elteltével azonban kiegyenlítődött a mérkőzés, amelynek következtében a 16. percben bűntetőhöz jutott a Szeged, amelyet higgadtan értékesített is (1:0). Ezután továbbra is kiegyenlített mérkőzést láthatott a publikum. A félidő vége előtt viszont komoly bajba került csapatunk, hiszen a 42. percben egy védelmi vonal mögé belőtt labdára egy szegedi csatár reagált a leggyorsabban és a játékszert könyörtelenül a kapunkba helyezte (2:0).

Vezetőedzőnk a félidőben hármas cserével próbálta meg felrázni az együttesünket. Jól kezdődött a második felvonás, több óriási ziccerünk is adódott, illetve kapufát is lőttünk, viszont a mai napon a gólszerzés nem akart megszületni. A találkozó a 90. percben pedig végérvényesen eldőlt az összecsapás. Egy szinte már komikus jelenet után szerezték meg a vendéglátók a harmadik találatukat (3:0).

Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, sorra jönnek a rossz eredmények, viszont most kell összekapaszkodnia a srácoknak és megmutatni, hogy igazi sportemberek. Ha ehhez meglesz a kellő akarat, alázat, tisztelet, akkor a jó eredmény sem fog elmaradni a következő hetekben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2024.04.21 (Vasárnap, 11:00)
Helyszín: Szeged, Szent Gellért Fórum
 
Szeged-Csanád Grosics Akadémia II – Meton-FC Dabas 3:0 (2:0)
Gól: Doncsecz L (16′), Nagy D (42′), Dudás B (90′) ill. –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK