Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Mercedes-Kecskeméti LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Vasárnapi matinéval folytattuk a bajnoki sorozatot. Ezúttal a Mercedes-Kecskeméti LC csapata volt az ellenfelünk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas - Mercedes-Kecskeméti LC (2:1)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Mercedes-Kecskeméti LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnapi matinéval folytattuk a bajnoki sorozatot. Ezúttal a Mercedes-Kecskeméti LC csapata volt az ellenfelünk. Vissza szerettünk volna vágni a vereségért. Sajnos sérülésekkel bajlódtunk a héten is, de reméltem, hogy részben tudnak majd játszani a srácok. Amit tudtunk róluk, hogy folyamatosan rúgják fel a labdát a védelem mögé. Átbeszéltük, hogy mit is kell csinálni és mire figyeljünk.

A mérkőzés kapkodóan és kissé kényelmesen kezdődött a részünkről. Beleültünk a rúgd előre és fuss fociba, Ennek pedig az lett a következménye, hogy egy figyelmetlenségből, és a partjelző jóvoltából megszerezték a vezetést a vendégek. Ezután helyzetekig jutottunk, de azok rendre kimaradtak. Szerencsére a félidő előtt ki tudtunk egyenlíteni Sarafi Joci révén.

A szünetben egy kicsit fel kellett rázni a társaságot, mert ezt a meccset csak mi tudjuk elveszteni… A második félidőben nagy akarattal és elánnal kezdtünk. Nagy nyomást helyeztünk a vendégekre, igaz nagyon pontatlanok voltunk. Kontrákból veszélyesek voltak a vendégek, igaz Födős Joci bravúrokat mutatott be, így meccsben tartotta a csapatot. A 70. percben pedig Sarafi Joci megszerezte saját maga és csapatunk második találatát. Az utolsó 15 percben kicsit beszorultunk, de kontrákból mégis idő előtt eldönthettük volna a mérkőzést. Ez azonban nem sikerült, így végül egy izgalmas végjáték után otthon tartottuk a három pontot.

Nagy gratuláció a csapatnak, mert ugyan nem játszottunk jól, de az akarat és a küzdés és a csapatmunka végül meghozta a győzelmet. Köszönjük a kedves szülőknek is a szurkolást!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Dabas, EKÜ)
2024.04.21 (Vasárnap, 11:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – Mercedes-Kecskeméti LC 2:1 (1:1)
Gól: Sarafi J (37′), Sarafi J (70′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK