Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "A mérkőzés előtt nem mi számítottunk az esélyesnek és a hirtelen kiesett játékosok sem növelték az esélyeinket.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

ESMTK - Meton-FC Dabas (3:0)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

A mérkőzés előtt nem mi számítottunk az esélyesnek és a hirtelen kiesett játékosok sem növelték az esélyeinket. A tisztes helytállás volt a cél, de titkon reménykedtem benne, hogy tudunk meglepetést okozni. Ennek érdekében ismét sokat tettünk bele és 0:0-nál ziccert hibáztunk. A hazaiak egy véleményes büntetővel megszerezték a vezetést, amire ismét egy óriás helyzettel tudtunk csak válaszolni. A második kapott gólunk előtt értetlenül állok, nem gondoltam, hogy ilyen megtörténhet. Hiába játszottunk fölényben és alakítottunk ki helyzeteket, a gólokat a hazaiak lőtték.

A második félidőben már kevésbé voltunk veszélyesek az ellenfél kapujára, de egy 15 perces periódust leszámítva a hazaiak sem helyeztek nyomást a kapunkra. Ebben a részben volt két nagy helyzetük és a góljuk, ami elég volt a győzelmükhöz.

Összességében a hirtelen összerakott védősorunk tisztesen helyt állt, a gólokról nem tehettek és a játék sem nézett ki rosszul, de ilyen hibákat egy ESMTK szintű csapat már könyörtelenül kihasznál. Fiatal csapatunknak edződni kell még és még többet dolgozni, hogy ilyen meccseken bravúrt tudjunk elérni.

Pozitívum viszont, hogy két 16 éves játékosunk sem vallott szégyent és bátran játszva, több tetszetős megoldásuk is volt. Fel kell állnunk, nincs más lehetőségünk. Én bízom a srácokban, tudom, hogy együtt képesek vagyunk rá!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2024.04.07 (Vasárnap, 16:00)
Helyszín: Pesterzsébet, ESMTK Stadion
 
ESMTK – Meton-FC Dabas 3:0 (2:0)
Gól: Wirth D (17′ – büntető), Soós B (35′), Lucz V (65′) ill. –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK