Nincs megállás húsvétkor sem. NB III-as első csapatunk két idegenbeli fellépést követően most vasárnap 16 órától a BKV Előre csapatát látja vendégül a Wellis Sportparkban.

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - BKV Előre

NB lll. Dél-Keleti csoport - 22. Forduló

Nincs megállás húsvétkor sem. NB III-as első csapatunk két idegenbeli fellépést követően most vasárnap 16 órától a BKV Előre csapatát látja vendégül Dabason a Wellis Sportparkban.

Sajnos a remek rajtot követően nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt vártuk. Egy kis szerencsével vagy extra koncentrációval a védekezésben jóval több pontot sikerült volna gyűjteni, azonban ezen már kár keseregni. A soron következő bajnoki mérkőzésre kell koncentrálnunk, ami húsvét vasárnap vár ránk a tabella ötödik helyén álló fővárosi BKV Előre ellen.

Soros ellenfelünk egészen imponáló sorozatot tudhat magáénak a 2024-es évben. A négy mérkőzésből szerzett maximális 12 pont magáért beszél. Ennek köszönhetően egy igen nehéz összecsapásra kell számíthatunk és minden játékosunknak tudása legjavát kell kivinnie a pályára, ha meg szeretnénk törni a fővárosi csapat remek tavaszi mérlegét. Az őszi összecsapáson 1:1-es döntetlen született, azonban mivel az egy pont nem sokat ér a mai futballban, így nagy valószínűséggel mindkét fél a három pont megszerzését tűzi ki célul. Ebből pedig még akár egy igen jó és látványos összecsapás is kikerekedhet.

Biztatunk tehát minden FC Dabas szimpatizánst, hogy vasárnap délutáni programként válasszák a Wellis Sportparkot és jelenlétükkel buzdítsák kedvenc csapatukat.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – BKV Előre

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2024.03.31 (Vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK