Vasárnap délután ismét vendégeskedtünk a bajnokság 21. fordulójában, ahol a Szolnoki MÁV FC volt az ellenfelünk. Földeák kivételével mindenki rendelkezésre állt a szakmai stáb számára.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Szolnoki MÁV FC - Meton-FC Dabas (4:2)

Hektikus mérkőzésen maradtunk pont nélkül

Vasárnap délután ismét vendégeskedtünk a bajnokság 21. fordulójában, ahol a Szolnoki MÁV FC volt az ellenfelünk. Földeák (5 sárga) kivételével mindenki rendelkezésre állt a szakmai stáb számára, ezáltal bizakodhattunk, hogy sikerül jó eredményt elérni.

A mérkőzés első húsz perce nem úgy sikerült, mint, ahogy azt elterveztük. Ellenfelünk dominált, szerencsére azonban túl sok komoly helyzetet még így sem alakult ki. Húsz perc elteltével érkeztük meg a mérkőzésbe, ekkor már egyenrangú mérkőzést láthatott a kilátogató publikum. A találkozó 38. percében sajnos egy pontrúgás variációt „megettünk”, amelyet Tisza Kálmán köszönt szépen és közelről bólintott Berta kapujába (1:0). Az első félidőben az eredmény már nem változott, így minimális hátrányból várhattuk a folytatást.

A második játékrész remekül kezdődött számunkra, hiszen egy jogosan megítélt büntetőt értékesített Józsa Marcell a 49. percben (1:1). Továbbra is lendületben maradtunk, amely a 66. percben ismét góllá érett. Egy remekül végigvezetett kontratámadás után Kotroczó került kihagyhatatlan helyzetbe és szerencsére nem is hibázott, ezáltal sikerült a mérkőzést megfordítanunk (1:2). Sokáig nem tartott azonban az örömünk, hiszen az ellenfelünk is büntetőt kapott, amelyet higgadtan értékesítettek a 73. percben, így ismét döntetlen volt az állás (2:2). Sajnos az eredményjelzőn a 78. percben már nem ez az eredmény volt látható, hiszen egy kontrát vittek végig a hazaiak, amit sikerült góllal befejezniük (3:2). A kegyelemdöfést pedig egy szögletrúgás után elért szolnoki találat jelentette a mérkőzés 86. percében (4:2). Az eredmény a hátralevő percekben már nem változott, így végül ismét pont nélkül maradtunk.

Egy igazi adok-kapok találkozón vagyunk túl, amelyből sajnos nem jöttünk ki jól. Javítani jövő vasárnap, immáron hazai pályán lehet majd. Ellenfelünk akkor az igen előkelő 5. helyen álló BKV Előre lesz majd.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2024.03.24 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Szolnoki Tiszaligeti Stadion

Szolnoki MÁV FC – Meton-FC Dabas 4:2 (1:0)
Gól: Tisza K (38′), Pelles P A (73′), Pelles P A (78′), Annus Á (87′) ill. Józsa M (49′), Kotroczó P (66′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK