Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Szolnoki MÁV FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Az eredmény miatt dühös vagyok, mert utólag ez egy nyerhető mérkőzés volt. Sajnos az első félidőben 0:3 helyett hazai vezetéssel mentünk be úgy, hogy a Szolnoknak az oldalszabadrúgás variáción kívül helyzete sem volt.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Szolnoki MÁV FC - Meton-FC Dabas (4:2)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Szolnoki MÁV FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Az eredmény miatt dühös vagyok, mert utólag ez egy nyerhető mérkőzés volt. Sajnos az első félidőben 0:3 helyett hazai vezetéssel mentünk be úgy, hogy a Szolnoknak az oldalszabadrúgás variáción kívül helyzete sem volt. Megfordítottuk a mérkőzést és biztos voltam benne, hogy meg is tudjuk nyerni, de nem lehet az, hogy egy mérkőzésen belül három gólt is pontrúgásból kapjunk, ez csak a koncentráción múlik. A játék képével viszont idén először elégedett vagyok, már hasonlított az őszi teljesítményünkhöz és a játékosok nagy része is már hozta azt, amit tud. Még 1-2 fejet rendbe kell tenni és bízom benne, hogy akkor már rendben lesz a folytatás.

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2024.03.24 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Szolnoki Tiszaligeti Stadion

Szolnoki MÁV FC – Meton-FC Dabas 4:2 (1:0)
Gól: Tisza K (38′), Pelles P A (73′), Pelles P A (78′), Annus Á (87′) ill. Józsa M (49′), Kotroczó P (66′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK