Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Martfűi LSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Rendkívül csalódott vagyok. Az elmúlt egy évben nem láttam annyi egyéni hibát, mint amit az első félidőben elkövettünk.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Meton-FC Dabas - Martfűi LSE (1:4)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Martfűi LSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Rendkívül csalódott vagyok. Az elmúlt egy évben nem láttam annyi egyéni hibát, mint amit az első félidőben elkövettünk. Túlzás nélkül állíthatom, hogy rúgattunk három gólt az ellenféllel, ezzel szemben nálunk a kapufáról kifele jött a labda és üres kapuba sem tudtunk betalálni. A második félidőt hiába uraltuk és rúgtunk két kapufát, illetve egy gólt, az első félidei játékunkkal kivégeztük magunkat!

Intő jel lehet mindenkinek, hogy ha nem teszi oda magát, akkor ez lesz az eredménye. A vendégeknek maximális gratuláció jár, szinte minden hibánkat megbüntették. Fel kell kötnünk a gatyánkat, ha a következő mérkőzést sikerrel akarjuk venni.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2024.03.10 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – Martfűi LSE 1:4 (0:3)
Gól: Domokos B (92′) ill. Kriska N (10′), Kriska N (19′), Kriska N (38′), Sindel R (70′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK