Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Törökszentmiklósi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Szombat délelőtt a Törökszentmiklóssal játszott bajnokit mérkőzés U16-os csapatunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - Törökszentmiklósi FC Veteriner (0:3)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Törökszentmiklósi FC Veteriner elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Szombat délelőtt a Törökszentmiklóssal játszott bajnokit mérkőzés U16-os csapatunk. Sajnos a héten nagyon megfogyatkoztunk. Öt meghatározó játékosunk is lebetegedett és két játékosunk pedig abbahagyta a játékot. Munkácsi Zsolt ugyan játékra jelentkezett, de sajnos a melegítés alatt nem érezte jól magát, így mai napon nem játszott.

A mérkőzés elején sajnos folytatódott a pech sorozat, mert Tóth Bence bokáját széttaposták (büntetlenül), így le is kellett cserélnem. Az első 20 percben megilletődötten játszottunk, igaz a vendégek, ahol tudtak ott aprítottak minket. Megjegyzem a játékvezető csupán szóban figyelmeztette őket. Sajnos kétszer a védekezésben elcsúsztunk, amit a vendégek ki is használták (0:2). A játékrész második felében próbáltunk ugyan játszani és lehetőségünk is volt a szépítésre, de azok rendre kimaradtak.

A szünetben felhívtam egy-két dologra a srácok figyelmét, és a bátrabb játékra. A második félidőben megpróbáltunk mindent, jól is játszottunk, több helyzetünk is akadt, ellenfelünk azonban folytatta tovább az aprítást, a bíró sporttársat pedig továbbra is hagyta (1-2 vendég játékos talán az öltözőbe lehetett volna küldeni). Harcoltak, küzdöttek a srácok, de a mai napon ennyire voltunk képesek, nem tudtuk pótolni a hiányzó játékosainkat.

Büszke vagyok rájuk, mert ismét mi akartunk játszani a focit, igaz ezért nem adnak pontot. Emellett ki szeretném emelni, és megköszönni a segítséget az U14-es Vízer Szabinak és Farkas Péternek, mert ők is felnőttek a feladathoz. Reméljük, jövő hétre betegeink már jobban lesznek, és meg tudjuk szerezni az első tavaszi pontjainkat. Köszönjük a szülőknek a szurkolást.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Dabas, ÉKÜ)
2024.03.09 (Szombat, 11:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – Törökszentmiklósi FC Veteriner 0:3 (0:2)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK