A múlt hétvégi fantasztikus idegenbeli győzelmet követően mi más lehetne a cél, mint most vasárnap, hazai pályán a Martfű ellen is begyűjteni mindhárom bajnoki pontot.

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - Martfűi LSE

NB lll. Dél-Keleti csoport - 19. Forduló

A múlt hétvégi fantasztikus idegenbeli győzelmet követően mi más lehetne a cél, mint most vasárnap, hazai pályán a Martfűi LSE ellen is begyűjteni mindhárom megszerezhető bajnoki pontot.

Tóth László legénysége számára ugyan kissé nehézkesen indult a Füzesgyarmat elleni összecsapás, de a végére aztán csak belelendült csapatunk és fantasztikus feltámadást produkálva végül 4:2 arányú győzelmet aratott. Evés közben jön meg az étvágy, szokás mondai, ennek megfelelően természetesen most vasárnap sem szeretnék alább adni játékosaink a győzelemnél, ráadásul idén először léphetnek majd pályára hazai publikumuk előtt, ez pedig reméljük még egy további extra lökést ad majd.

Soros ellenfelünk ezúttal az a Martfűi LSE lesz, akik jelenleg  öt helyezéssel és nyolc ponthátránnyal állnak mögöttünk a tabella 10. pozíciójában. Az őszi összecsapáson Józsa duplájának és Forrai góljának köszönhetően 3:2 arányban sikerült győzedelmeskednünk, ez pedig egy remek kiindulási alap a mostani összecsapásra  való hangolódásban is. Könnyű mérkőzésre azonban ezúttal sem számíthatunk, mivel ellenfelünk is hasonlóan gólerősen indította a szezont, mint mi. A Martfűi LSE hazai pályán 4:2 arányban legyőzte a Budapest Honvéd-MFA II-t, ami azért valljuk be, szezonkezdetnek nem rossz

Győztesek csatája várható tehát vasárnap kora délután Dabason, így biztatunk ezúttal is minden FC Dabas szimpatizánst, hogy látogassanak ki minél többen a Wellis Sportparkba és buzdítsák jelenlétükkel kedvenc dabasi csapatukat.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Martfűi LSE

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2024.03.10 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK