Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Füzesgyarmati SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Örülök a győzelemnek, bár jobb lenne, ha a srácok nem tennék ezt velem és már az elejétől azt és úgy csinálnák, ahogy megbeszéljük és gyakoroljuk.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Füzesgyarmati SK – Meton-FC Dabas (2:4)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Füzesgyarmati SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Örülök a győzelemnek, bár jobb lenne, ha a srácok nem tennék ezt velem és már az elejétől azt és úgy csinálnák, ahogy megbeszéljük és gyakoroljuk.

Az első félidő sajnos nagyon langyos volt, kevés helyzetteremtő mozgással és körülményes labdajáratással. Nem mertük felvállalni az 1v1-es szituációkat, mindent passzokkal akartunk megoldani és főleg egy oldalt erőltettünk. A második félidőben a szépítő gólt követően érkeztünk meg a mérkőzésbe, onnantól kezdve nem volt kérdés, hogy melyik a jobbik csapat. Abban a periódusban már türelmesebben és gyorsabban játszottunk, forgattuk a játékot és kerestük a rést, be mertük vállalni a mélységi felpasszokat és rá mertük vezetni a védelemre a labdát. Ezek voltak a kulcsmomentumok annak érdekében, hogy fordítani tudtunk.

Örülök, hogy a cserék is pluszt tudtak adni és mindenki, aki beszállt hozzátett a sikerhez. Az mindenképp örvendetes, hogy a szezon egyik legrosszabb játékával tudtuk a legtöbb gólt rúgni, de azért jobban örülnék, ha ezentúl a játék is sokkal jobban nézne ki!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2024.03.03 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Füzesgyarmat, Lázár Gyula Városi Sporttelep
 
Füzesgyarmati SK – Meton-FC Dabas 2:4 (0:1)
Gól: Mező P (39′), Schmidt Á (48′) ill. Józsa M (62′), Kotroczó P (79′), Kiss Á (84′), Lettner (92′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK