Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Mercedes-Kecskeméti LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A Kecskeméti LC csapatához látogattunk szombat délelőtt. Az ősszel egy elég brusztos mérkőzésen sajnos egy góllal kikaptunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Mercedes-Kecskeméti LC - Meton-FC Dabas U16

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Mercedes-Kecskeméti LC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A Kecskeméti LC csapatához látogattunk szombat délelőtt. Az ősszel egy elég brusztos mérkőzésen sajnos egy góllal kikaptunk. Láttam a srácokon, hogy ma vissza szeretnének vágni a vereségért.

Jól is kezdtük a mérkőzést, a védekezésünk meg volt, emellett szépen járattuk a labdát, és átlövésekkel próbáltuk befejezni az akciókat. A hazai csapat zártan védekezett és előre ívelgetéssel próbált helyzetbe kerülni. Lehetőségeink megvoltak ugyan, de azok rendre kimaradtak. A félidőben próbáltam felhívni a figyelmet arra, hogy pontosabb passzok és átvételek kellenek. Mi irányítottuk a mérkőzést, aminek meg is lett az eredménye.

Megszereztük a vezetést Sarafi Joci révén, de hozzá kell tenni, Lauter Balázs labdaszerzése és passza is kellett hozzá (0:1). Ezt követően sajnos elhittük, hogy vége a mérkőzésnek. Sajnos összehoztunk egy buta tizenegyest, amivel ki is egyenlített a hazai csapat (1:1). Utána pedig hagytuk, hogy a támadó átvegye a labdát, és rákészüljön a lövésre, emellett sajnos kapusunk segítsége is kellett, hogy megszerezzék a vezetést (2:1). A hármas sípszóig már nem változott az eredmény, így pont nélkül maradtunk ezúttal.

Sajnálom, hogy kikaptunk, de mégis büszke vagyok a srácokra. Az előző héthez képest maximális volt a hozzáállás és a játékunk is. A hibáinkból tanulnunk kell, és dolgozni tovább, mert akkor az eredmény is jönni fog.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Kecskeméti Széktói Stadion)
2024.03.02 (Szombat, 10:00)
 
Mercedes-Kecskeméti LC – Meton-FC Dabas U16 2:1 (0:0)
Gól: Sarafi J (72′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK