Véget ért a téli felkészülési időszak és egyben elérkezett az idő, amikor NB III-as csapatunk végre tétmérkőzésen is bizonyíthat. A Füzesgyarmati SK otthonba látogatunk vasárnap.

BEHARANGOZÓ: NB III

FÜZESGYARMATI SK - Meton-FC Dabas

NB lll. Dél-Keleti csoport - 18. Forduló

Véget ért a téli felkészülési időszak és egyben elérkezett az idő, amikor NB III-as csapatunk végre tétmérkőzésen is bizonyíthat. Tóth László játékosai a 13. helyen telelő Füzesgyarmati SK otthonba látogatnak majd vasárnap délután és 14 órától a helyi Lázár Gyula Városi Sporttelepen próbálhatják meg begyűjteni a megszerezhető három bajnoki pontot.

Vezetőedzőnk elmondása szerint a felkészülés jól sikerül, a munkát a fiúk elvégezték becsülettel, azonban mindez eredmények szempontjából a felkészülési mérkőzéseken még nem igen köszönt vissza. Nagyon fiatal kerettel vágunk neki a tavaszi szezonnak is, azonban reméljük ez nem üt majd vissza, hanem épp ellenkezőleg, a fiatalok megmutatják, hogy igenis lehet velük tervezni a jövőben is.

Ami a két csapat őszi összecsapását illeti, Dabason Lettner Lóránt duplájával mondhatni simán sikerült két vállra fektetni soros ellenfelünket. Ezzel az eredménnyel most is maximálisan elégedettek lennénk, azonban az is sejthető, hogy minden bizonnyal a Füzesgyarmat is próbálta megerősíteni a keretét a tavaszra, hogy ne legyenek kiesési gondjai, így pedig a tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül egy igen nehéz mérkőzésre kell számítanunk.

A jó rajt mindig nagyon fontos, nem lesz ez másképp most sem. Mindkét csapat szeretné begyűjteni mindhárom bajnoki pontot, amiért mindent el is fognak követni a játékosok. Ebből pedig még egy igen jó, férfias ütközet is kikerekedhet.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Füzesgyarmati SK – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2024.03.03 (Vasárnap, 14:00)
Helyszín: Füzesgyarmat, Lázár Gyula Városi Sporttelep

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK