Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Kincsem SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Szombat délelőtt U16-os korosztályunk végre valahára megkezdte tavaszi menetelését.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - Kincsem SE (1:4)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Kincsem SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Szombat délelőtt U16-os korosztályunk megkezdte tavaszi menetelését. A Kincsem Lovaspark csapatát fogadtuk az első bajnokin. A félkészülésünk jól sikerült, de sajnos a mai napon a vendégcsapat mindenben fölénk nőtt. Úgy gondolom, hogy nagy lehetőséget szalasztottunk el, mert az alapszakasz győztese nem a legjobb felállásába játszott, és most meg lehetett volna szorítani, ha csapatként játszunk. Sérültjeink nem, de a betegeink rendbe jöttek, azonban sajnos látszott rajtuk az egy hetes pihenő.

A mérkőzésről annyit, hogy amit megbeszéltünk az öltözőben abból semmit nem láttam vissza. Gyámoltalanul, pontatlanul játszottunk. Gyermeteg hibákból kaptunk a gólokat, emellett támadásainkban sem volt átütőerő. Sajnos nagyon kevés az, ha csupán 5-6 játékos akar, igaz náluk is becsúszott egy két hiba. Azt a tüzet, amit előző héten láttam a srácoktól, az most nagyon hiányzott. Az első félidő végén még szépítettünk (1:2), de a második játékrészben a vendégek könyörtelenül kihasználták a hibáinkat és el is döntötték a mérkőzést (1:4).

Remélem, ez a pofon jókor jött, (igaz szerintem a bajnokság legjobb csapatától kaptunk ki) mert a mez nem fogja megnyerni a mérkőzést. Dolgozunk tovább, mert a télen tapasztalt hozzáállás és munkának ki kell jönni a srácokból, csak el kell hinni, hogy meg tudják csinálni.

Köszönjük a szülőknek a szurkolást!

Hajrá Dabas!

Bajnoki mérkőzés (Dabas, Wellis Sportpark)
2024.02.24 (Szombat, 10:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – Kincsem SE 1:4 (1:2)
Gól: Munkácsi Zs R (39′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK