Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője az CSHC ’94 elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Szombat délelőtt a CSHC ’94 csapatával játszottuk felkészülési mérkőzést.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - CSHC ’94 (2:1)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője az CSHC ’94 elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Szombat délelőtt a CSHC ’94 csapatával játszottuk a következő felkészülési mérkőzésünket.

A tavaszi szezon előtti utolsó összecsapásunk volt, amin szerettem volna már a jövő heti kezdőcsapatot kezdetni. Sajnos betegségek és sérülések közbejöttek, így ez a terv nem teljesen sikerült. Ettől függetlenül, amit megbeszéltünk azt kaptam vissza, még úgy is, hogy az utolsó 20 percre teljesen felforgatott csapat volt a pályán.

Jól kezdtük a mérkőzést. Labdakihozatalaink ültek, a széleken próbáltunk ellenfelünk mögé kerülni és abból helyzeteket kialakítani. A szögleteink is veszélyesek voltak, de a gól nem akart jönni. A vendégcsapat masszívan és jól futballozott, igaz az első félidőben a kapunkra nem nagyon voltak veszélyesek. A második félidőben egy szép támadás végén megszereztük a vezetést (1:0), de sajnos nem tarthatott sokáig az örömünk. Egy szép támadás után nem tudtuk kirúgni a labdát, ellenfelünk meg is büntetett ezért (1:1). Mindkét kapu előtt adódott lehetőség, de inkább a mezőnyben folyt a játék. Az utolsó 15 percre a felforgatott csapatunk sajnos elvesztette a fonalat. Fördős Jóci bravúrjai tartottak meccsbe minket. Négy perccel a vége előtt Lauter Balázs szólója után kilőtte a bal felső sarkot, amivel végül meg is szereztük a győzelmet (2:1).

Hasznos és nagyon jó mérkőzésen vagyunk túl, egy nagyon szimpatikus jó csapat ellen zártuk a felkészülésünket. Remélem, jövő héten élesben is hasonló teljesítményt látok majd a srácoktól.

Hajrá Dabas!”

Felkészülési mérkőzés (Dabas, Wellis Sportpark)
2024.02.17 (Szombat, 10:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – CSHC ’94 SE 2:1

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK