Szombat délelőtt szinte egyidőben két felkészülési mérkőzésünkre is sor került. Tóth László az NB III-as keretet két részre osztotta, a csapat egyik fele Érdre látogatott.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Érdi VSE - Meton-FC Dabas (0:2)

Két edzőmérkőzéssel zártuk a heti munkát.

Szombat délelőtt szinte egyidőben két felkészülési mérkőzésünkre is sor került. Tóth László a keretet két részre osztotta, a csapat egyik fele Érdre látogatott, ahol a szintén NB III-ban vitézkedő Érdi VSE volt az ellenfelünk, addig a fiatal labdarúgóink kiegészülve egy-két rutinos játékossal hazai pályán a megye I. osztályban vitézkedő Vértesszőlős SE csapatát fogadta.

Érden szoros mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk, ahol gól nélküli első félidő után Józsa és Lettner találataival sikerül megnyernünk a mérkőzést 2:0 arányban. Ezen a találkozón már voltak biztató jelek, kezd alakulni a csapatjáték a közelgő bajnoki rajtra.

A Vértesszőlős elleni mérkőzésen az ellenfél szerzett vezetést a találkozó elején, amelyre Benkő válaszolt még az első félidőben (1:1). A második játékrészben többet kezdeményeztünk, viszont egy kontratámadás végén ismét gól értek el a vendégek, amellyel így 2:1-re meg is nyerték a mérkőzést.

Mindkét találkozó maximálisan elérte a célját, ugyanis a keret összes tagja 90 perces mérkőzésterhelést kapott. Még egy hét van hátra a felkészülésből, hamarosan már bajnoki ritmusban készülnek a játékosaink.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2024.02.17 (Szombat, 11:00)
Helyszín: Érd
 
Érdi VSE – Meton-FC Dabas 0:2 (0:0)
Gól: Józsa, Lettner
Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2024.02.17 (Szombat, 11:45)
Helyszín: Dabas
 
Meton-FC Dabas 1:2 (1:1)
Gól: Benkő

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK