Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a vasárnap délelőtti Ócsa VSE elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Vasárnap délelőtt Ócsa csapatát láttuk vendégül edzőmeccsen.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - Ócsa VSE

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője az Ócsa VSE elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnap délelőtt Ócsa csapatát láttuk vendégül edzőmeccsen. A héten elég sok sérültünk és betegünk voltak. Úgy gondoltam, hogy az U14-ből négy játékost is meghívok a mai mérkőzésre, így végül 20+1 fő jelent meg. Szerencsére sérültjeink rendbe jöttek, de a biztonság kedvéért két komplett csapatot raktam össze.

Az első félidei csapat jól kezdte a mérkőzést, amit megbeszéltünk az öltözőben, azt adták vissza. Az első 15 perc után kicsit kapkodóvá vált a játékunk, de még így is mi irányítottuk a játékot. Szép támadásokat vezettünk, és a befejezéseket is jobban használtuk ki mint egy hete.

A félidőben sort cseréltünk. Ez a csapat is próbált a megbeszéltek szerint játszani, de sok volt a pontatlan passz és átvétel. A helyzeteink megvoltak, és egy-két szép gólt is szereztünk.

A mai mérkőzés pozitívuma az volt, hogy betartották a srácok azt, amit kértem tőlük, illetve hogy az U14-es játékosok is nagyszerűen és fegyelmezetten játszottak.

Egy megemlítést még érdemelnek az új igazolásaink is. Pacsirta Zétény és Lauter Balázs nagy erősségei lesznek a csapatnak. Szlezák István és Sztojka János is hamar beilleszkedtek és látszik rajtuk, hogy ügyes játékosok.

Jövő héten még lesz egy edzőmérkőzésünk, de utána jöhet a tavaszi rajt, amit itthon kezdünk meg.

Hajrá Dabas!”

Felkészülési mérkőzés (Dabas, Wellis Sportpark)
2024.02.11 (Vasárnap, 10:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – Ócsa VSE

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK