Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Dunaföldvár FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A fáradtság és a pálya talaja rányomta bélyegét a mai mérkőzésre.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Dunaföldvár FC – Meton-FC Dabas (3:0)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Dunaföldvár FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A fáradtság és a pálya talaja erősen rányomta a bélyegét a mai mérkőzésre. Sajnos a talajon a felépítéseink nem ültek, mert rendre térdmagasságig pattant a labda és arra kellett figyelni, hogy egyáltalán át lehessen venni valahogy. Az első félidőben ráadásul nagyon tompán, párharcok nélkül játszottunk, úton voltunk. A két kapott gól miatt nagyon mérges vagyok, mert az ifiben nem lehet ilyeneket kapni.

A második félidőben a fiatalok jobban teljesítetek, reménykeltő volt a szereplésük. A szél minket támogatott és voltak mezőnyben tetszetős támadásvezetéseink is, sajnos gólt azonban nem tudtunk rúgni.

Összességében nézve a terhelés része meg volt, szakmailag azonban ez a mai nehezen értékelhető. Túl vagyunk a felkészülés felénél, vár még egy kis terhelés a fiúkra mielőtt elkezdjük a finomhangolást és frissítést. Bizakodásra ad azonban okot, hogy minden mérkőzésen bizonyos szegmensekben lépünk előre. A támadásokban és védekezésben kell leginkább javulni, de ezek a hátralévő időszakban lesznek porondon.”

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2024.02.10 (Szombat)
Helyszín: Dunaföldvár
 
Dunaföldvár FC – Meton-FC Dabas 3:0 (2:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK