Szombat délelőtt ismét pályára lépett NB III-as együttesünk. Soros ellenfelünk a szintén harmadosztályban vitézkedő Dunaföldvár csapata volt. Az idei évben először léptünk pályára élőfüves pályán.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Dunaföldvár FC - Meton-FC Dabas (3:0)

Újabb mérkőzésen van túl az NB III-as csapatunk

Szombat délelőtt ismét pályára lépett NB III-as együttesünk. Soros ellenfelünk a szintén harmadosztályban vitézkedő Dunaföldvár FC csapata volt. Az idei évben először léptünk pályára élőfüves pályán. A talaj, valamint a hatalmas szél sem könnyítette meg a csapatok helyzetét. A szakmai vezetés ezen a mérkőzésen is még a 45 perc mérkőzésterhelést részesítette előnyben, ezért mindenki egyenlő terhelést kapott a mai napon is.

Az első félidőben a hazaiak domináltak, csapatunk ereje főleg a védekezés tette ki. Sajnos kétgólos hátrányba kerültünk. Az első találatnál Dudás szerencsétlen mozdulattal juttatta előnyhöz a vendéglátókat, a másodiknál pedig egy távoli lövést eresztett el a Dunaföldvár, ami utat talált a kapuba.

A második játékrészre sort cseréltünk. Ebben a félidőben szinte csak a fiatalok voltak a pályán dabasi oldalról. Jól állták ugyan a sarat a fiatal játékosok, sajnos gólt azonban ők sem tudtak szerezni, ellenben a védelem további egy alkalommal kapitulált.

Edzőmérkőzésen nem elsődleges az eredmény, azonban lassan ráfordulunk a felkészülés utolsó szakaszára, ahol már jó lenne minél több győzelmet is szerezni, hogy megfelelő önbizalommal vághassunk bele a tavaszi hadjáratba.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2024.02.10 (Szombat)
Helyszín: Dunaföldvár
 
Dunaföldvár FC – Meton-FC Dabas 3:0 (2:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK