Két hete tart a felkészülés NB III-as együttesünknek. Számos edzéssel a hátuk között érkezett el a szombat délelőtt, ahol az idei első edzőmérkőzést játszottuk le.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - Fehérvár FC II (1:3)

Lejátszottuk első felkészülési mérkőzésünket

Két hete tart a felkészülés az NB III-as együttesünknek. Számos edzéssel a hátuk között érkezett el a szombat délelőtt, ahol az idei első edzőmérkőzést játszottuk le a Wellis sportpark műfüves pályáján. Az első ellenfél a Videoton tartalékcsapata volt, ahol számos fiatal játékos mellett megtalálható volt az NB I-ben is megforduló Gosztonyi és Polényi is.

Sajnos a mérkőzés egészére rányomta a bélyegét az erős szél. Az első 45 percben egyenlő erők küzdelme zajlott. A játék kiegyenlített volt, mindkét csapat előtt adódott lehetőség. Az első gólt csapatunk szerezte. Domokos egy remekül eltalált távoli lövésével szereztük meg a vezetést (1:0). Előnyünket azonban nem sikerült megtartani, hiszen a félidő vége előtt egy védelmi hibát kihasználva a vendégek egalizáltak (1:1).

A második játékrészre csapatunk sort cserélt, gyakorlatilag Forgács kivételével mindenki 18 év körüli játékos volt, míg ellenfelünk már nem sorcserével játszotta le a mérkőzést. Kisebb volt az iram, illetve előjött számos hiba, amely még a fiatalságból adódik. Ennek is betudható, hogy a vendégek két gólt is szereztek és végül 3:1 arányban meg is nyerték a mérkőzést.

Összességében kijelenthető, hasznos volt a találkozó, mindenki egyenlő terhelést kapott, jó erőfelmérő volt. Hétfőn és kedden edzés következik, a szerdai napon pedig 12 órás kezdéssel fővárosban a III. ker TVE lesz az ellenfelünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2024.02.03 (Szombat, 11:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – Fehérvár FC II 1:3 (1:1)
Gól: Domokos B

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK