Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője az Újhartyán VSE U17 elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Vasárnap délelőtt U16-os korosztályunk Újhartyán U17-es csapatát fogadta.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - Újhartyán VSE U17

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője az Újhartyán VSE U17 elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnap délelőtt U16-os korosztályunk Újhartyán U17-es csapatát fogadta első edzőmérkőzésén. Az összecsapást gyászszünettel kezdtük, Botlik Gábor tiszteletére!

A nagy szél ellenére mindkét csapat nagyon beleállt a mérkőzésbe. Sajnos játékunk az első 15 percben hagyott kivetni valót maga után. Pontatlan passzok és átvételek mellett nagyon kapkodtunk. A félidő második felében már mezőfölényt tudtunk kialakítani, de lehetőségeinknél sorozatban rossz döntéseket hoztunk.

Félidőben átbeszéltük, mit kell tenni, hogy a mezőfölényünket gólokra tudjuk váltani. A srácok tudtak váltani, igaz, amíg az első félidőben a 3 védős rendszert gyakoroltuk, addig a második játékrészben már 4 védős rendszerben játszottunk és ez hatékonyabb is volt. Frissítettünk is folyamatosan és ennek is köszönhetően a helyzeteinket be is rúgtuk. Jó volt látni, hogy az új játékosaink elég jól alkalmazkodtak a csapatjátékhoz.

Köszönjük a szülőknek, barátoknak hogy kilátogattak és szurkoltak mindkét csapatnak. Az összecsapás lezárásaként pedig még egy közös csapatképet is készítettünk!

Hajrá Dabas!”

Felkészülési mérkőzés (Dabas, Wellis Sportpark)
2024.02.04 (Vasárnap, 10:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – Újhartyán VSE U17

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK