Egy rendkívüli személyiséget veszítünk el az öltözőből, de ezt a döntést el kell fogadni, hiszen a civil életben való boldogulását tudja megalapozni az új lehetőséggel.

HÍREK: FC Dabas (NB III)

Köszönjük Milu!

Távozik csapatunktól Földes Milán

Milán a 2017/18-as szezonban csatlakozott NB III-as keretünkhöz, azóta csapatunk oszlopos tagja volt, az utóbbi időben pedig már a csapatkapitányi szerepkört is betöltötte. A hosszú dabasi út végére ért, hiszen úgy döntött ,hogy NB-s szinten befejezi a labdarúgást és a civil életre koncentrál a jövőben. Ezt a tényt a szakvezetés és a szakmai stáb, ha nehéz szívvel, de elfogadta.

Egy rendkívüli személyiséget veszítettünk el az öltözőből és a pályáról is, de ezt a döntést el kell fogadni, hiszen a civil életben való boldogulását tudja megalapozni az új lehetőséggel. Milán az elmúlt években több mint 170 mérkőzésen lépett pályára csapatunkban, ahol több remek mérkőzés is fűződik a nevéhez. Egy egyéniség kerül távolabb az egyesületünktől, viszont az FC Dabas családja mindig szívesen vár Téged vissza a sporttelepen.    

Nincs más hátra, mint előre! Azt kívánjuk, hogy találd meg számításaid az élet minden területén. Mindent köszönünk Milán!

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.11.18 (Szombat, 13:00)
Helyszín: Monor Balassi Bálint utcai Stadion
 
Monor SE – Meton-FC Dabas 2:0 (2:0)
Gól: Bozsó A (23′), Rácz M (35′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Balogh – Molnár Z, Dudás, Forgács, Molnár B, Domokos, Forrai, Kotroczó, Józsa, Kristóf, Lettner
Cserék: Bokros, Zsuppán, Mayer, Csóri L, Erhardt, Földes, Domokos, Ispán
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK