A szombati nap reggelén nem a szokásos útvonalon közlekedtek játékosaink, hiszen az öltöző helyett az Anna büfé felé vették az irányt, ahol a hagyományosnak mondható disznóvágás nyitotta meg a 2024-es évet.

HÍREK: FC Dabas (NB III)

Csapatépítő

Jól sikerült a hétvégi csapatösszetartó program

A szombati nap reggelén nem a szokásos útvonalon közlekedtek játékosaink, hiszen az öltöző helyett az Anna büfé felé vették az irányt, ahol a szinte már hagyományosnak mondható disznóvágás nyitotta meg a 2024-es évet.

Az egész napos program remekült sikerült, mindenki jól érezte magát, annak ellenére, hogy többen mos láttak először élőben egy disznóvágást. Az egész csapat kivette a részét a munkafolyamatokból, hiszen kis csoportokban végezték el a különböző feladatokat.

Összességében azonban elmondható, hogy mindenki jobban jár, ha játékosaink a pályán próbálják meg kamatoztatni tudásukat a jövőben is, mint ezen a területen. Az egész csapat, szakmai stáb, vezetőség is jól érezte magát a nap folyamán. Az program keretein belül különböző ételek készültek el, amelyek kóstolásra is kerültek, emellett természetesen 1-1 alkoholos tartalmú ital is a kezek közé került. A nap végén mindenki elégedetten és felszabadultan távozott a sporttelepről.

Innentől viszont a munkáé lesz a főszerep. Hétfőtől már a kőkemény edzések következnek, viszont az első edzőmérkőzésre még várni kell, hiszen az csak február 3-án kerül majd megrendezésre.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.11.18 (Szombat, 13:00)
Helyszín: Monor Balassi Bálint utcai Stadion
 
Monor SE – Meton-FC Dabas 2:0 (2:0)
Gól: Bozsó A (23′), Rácz M (35′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Balogh – Molnár Z, Dudás, Forgács, Molnár B, Domokos, Forrai, Kotroczó, Józsa, Kristóf, Lettner
Cserék: Bokros, Zsuppán, Mayer, Csóri L, Erhardt, Földes, Domokos, Ispán
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK