2024. január 17-én véget ért a téli pihenője NB III-as együttesünknek. A szerdai napon találkoztak először a keret tagjai a dabasi Wellis Sportpark hazai öltözőjében.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Kezdetét vette a felkészülés

Véget ért NB lll-as játékosaink téli pihenője...

Január 17-én véget ért a téli pihenője NB III-as együttesünknek. A szerdai napon találkoztak először a keret tagjai a Wellis Sportpark hazai öltözőjében.

A pihenést követően az elmúlt hetekre már kaptak házi feladatot is a játékosok, amelyet egyénileg kellett elvégezniük, most pedig már ismét a megszokott rendszerben zajlik majd a felkészülés.

Az első héten amolyan ráhangoló jelleggel még csupán két edzésre kerül sor. A pénteki napon a dabasi sportgálán vesznek részt játékosaink, ahol díjazva lesz az az év legjobb utánpótlás és felnőtt labdarúgója. Az első hét zárásaként szombaton pedig a szinte már hagyományosnak tekinthető csapatépítő/disznóvágáson vesznek majd részt a keret tagjai és a szakmai stáb.

A valós munka tehát jövő hétfőn veszi majd kezdetét. A kemény edzéseket februártól szerda/szombat ritmusban felkészülési mérkőzések törik meg. Nehéz hetek elé néznek a srácok, de ez az időszak nélkülözhetetlen a sikeres tavasz érdekében.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.11.18 (Szombat, 13:00)
Helyszín: Monor Balassi Bálint utcai Stadion
 
Monor SE – Meton-FC Dabas 2:0 (2:0)
Gól: Bozsó A (23′), Rácz M (35′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Balogh – Molnár Z, Dudás, Forgács, Molnár B, Domokos, Forrai, Kotroczó, Józsa, Kristóf, Lettner
Cserék: Bokros, Zsuppán, Mayer, Csóri L, Erhardt, Földes, Domokos, Ispán
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK