Tavaszról előrehozott mérkőzéssel zárult a 2023-as bajnoki évad, ahol a Kecskeméti TE II volt az ellenfelünk hazai pályán. Nyár közepén sikerült begyűjtenünk a három pontot.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - Kecskeméti TE II (1:1)

Küzdelmes mérkőzéssel zárult az idei bajnoki szezon.

Tavaszról előrehozott mérkőzéssel zárult a 2023-as bajnoki évad, ahol a Kecskeméti TE II volt az ellenfelünk hazai pályán. Nyár közepén küzdelmes mérkőzésen sikerült begyűjtenünk a három bajnoki pontot a KTE II otthonában, ennek tudatában bizakodva várhattuk a visszavágót. Kiss Ákos kivételével a teljes keret rendelkezésre állt a szakmai stábnak. Az elmúlt hetekhez képest több változtatás is történt a kezdőcsapatban.

Az első félidőben meddő mezőnyfölényt alakítottunk ki, viszont komoly gólszerzési lehetőségünk mégsem adódott. A kapuk csak elvétve forogtak veszélyben, így gól nélküli döntetlennel fordulhattunk rá a második játékrészre.

A folytatást némiképp jobban kezdték a kecskeméti fiatalok, amelynek következtében 65. percben a egy átlövést követően meg is szerezték a vezetést (0:1). A bekapott gól után nagyobb tempóra kapcsoltunk, több ígéretes helyzetet is kialakítottunk, de az egyenlítő találat egészen az utolsó másodpercig nem akart megszületni. A 94. percben a KTE szögletrúgást végezhetett el, amely után gyors kontratámadást vezethettünk, Forgács tekerte a játékszert a kapu előterébe, a vendégek játékosa pedig olyan szerencsétlenül ért a labdába, hogy az a saját kapujukban kötött ki (1:1). A játékvezető az egyenlítés után azonnal le is fújta a találkozót, ezzel az utolsó másodpercben szerzett találattal pedig sikerült döntetlenre menteni az összecsapást.

Véget ért az őszi szezon és a két előrehozott tavaszi összecsapást is lejátszottuk. A megfiatalított és újjáalakított csapatunk remekül szerepelt az ősz folyamán. Jelenleg a tabella 6. helyéről várhatjuk a tavaszi folytatást, bízva abban, hogy még ennél is jobb eredményt tudunk elérni a hátralévő 13 bajnoki mérkőzésen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.11.26 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – Kecskeméti TE II 1:1 (0:0)
Gól: Kovács K (93′ – öngól) ill. Májer M (65′)
 
Meton-FC Dabas: Balogh – Bokros, Dudás, Molnár Z, Molnár B, Forrai, Domokos, Kotroczó, Józsa, Zsuppán, Lettner
Cserék: Berta, Telek, Forgács, Erhardt, Mayer, Kristóf, Benkő, Surman, Földes, Kókai, Karcag, Domokos B
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK