Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Utolsó bajnoki mérkőzésünket az ESMTK csapata ellen játszottuk szombat délelőtt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - ESMTK (4:2)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője az ESMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Utolsó bajnoki mérkőzésünket az ESMTK csapata ellen játszottuk szombat délelőtt. Nagyon fontos és nehéz összecsapásra számítottam. A srácok válláról próbáltam levenni a terhet, mert mindenképpen nyernünk kellett, hogy esély maradjon a felsőházra.

Sajnos beragadtunk a kezdésnél, sőt a vendégek egy szép támadás végén megszerezték a vezetést (0:1). Ezt követően kezdtünk magunkhoz térni, egy két lehetőségünk is akadt, majd szöglethez jutottunk, amit Munkácsi Zsolt végzett el, és védhetetlenül csapódott a hosszú felső sarokba. (1:1). Ezután teljesen megváltozott a játékunk, minden támadásunk veszélyes volt. Horváth Dani labdát szerzett és nagyszerűen ugratta ki Sarafi Józsit, aki ballal a rövid sarokba lőtt (2:1). A félidő előtt sajnos a vendég csapat egyenlíteni tudott egy szabadrúgás után (2:2).

Átbeszéltük a szünetben, hogy mit is csináljunk, hogy eredményesek legyünk. Nagy nyomást helyeztünk a vendég csapatra. Szinte egy kapuztunk, de helyzeteinket rendre kihagytuk. Tóth Bence szabadrúgását a vendég kapus beejtette, így újra vezettünk (3:2). A játék képe nem változott, próbáltunk letámadni és hibára kényszeríteni a vendégeket. Lehetőségeink akadtak, de nem akart jönni a gólt. Az utolsó 15 percben a vendégek is megpróbáltak szépíteni, de védelmünk a helyén volt. Egy szép támadás végén Dori Andris szerzett egy újabb gólt, így tovább növelte előnyünket (4:2). A hátralevő időben már nem változott az eredmény, így teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Gratulálok minden játékosomnak a mai mérkőzésen látott hozzáállásért és küzdésért.

Külön köszönjük a szülőknek a fantasztikus szurkolást.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Dabas, ÉKÜ)
2023.11.25 (Szombat, 10:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – ESMTK 4:2 (2:2)
Gól: Munkácsi Zs R (18′), Sarafi J (23′), Tóth B (51′), Dori A (60′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK