Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Sajnálom, hogy rosszul kezdtük a tavaszt, de ma több játékosomban sem éreztem a megfelelő attitűdöt.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Monor SE - Meton-FC Dabas (2:0)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Sajnálom, hogy rosszul kezdtük a tavaszt, de ma több játékosomban sem éreztem a megfelelő attitűdöt. A nagy szél rányomta a bélyegét a játékra. Az első félidőben ennek is következményeként csak háromszor tudtunk az ellenfél tizenhatosába kerülni, de a beadásra még ekkor sem volt érkezőnk. Ellenfelünk végig uralta a játékrészt, de komoly helyzetet nem tudott kialakítani, amíg mi nem ajándékoztunk egy büntetőt, majd a másodiknál oda nem passzoltuk, hogy rúgjanak még egyet.

A második félidő ugyanazt hozta, mint az első, csak a javunkra. Több ígéretes helyzetet alakítottunk ki, lövéseinket azonban védte a hazai kapus. Sajnos ők nem hibáztak olyan gyermetegen, mint mi az elsőben, így nem tudtunk egyenlíteni.

Kell a rutin még a csapatba, hogy az ilyen mérkőzéseket is le tudjunk hozni sikerrel és el kell bírni a nyomást, ami a játékosokra nehezedik, ha ilyen helyzetbe kerülnek. Most helyet cseréltünk, de azért dolgozunk, hogy visszaszerezzük az 5. helyet és tavasszal megszorongassuk az előttünk lévőket és esetleg a negyedik hely se legyen elérhetetlen álom.

Idei utolsó mérkőzésünk hazai környezetben lesz, a fiúknak keményen bele kell állni, ha sikerrel szeretnénk zárni az év utolsó bajnokiját.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.11.18 (Szombat, 13:00)
Helyszín: Monor Balassi Bálint utcai Stadion
 
Monor SE – Meton-FC Dabas 2:0 (2:0)
Gól: Bozsó A (23′), Rácz M (35′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Balogh – Molnár Z, Dudás, Forgács, Molnár B, Domokos, Forrai, Kotroczó, Józsa, Kristóf, Lettner
Cserék: Bokros, Zsuppán, Mayer, Csóri L, Erhardt, Földes, Domokos, Ispán
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK