Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Dunaújváros PASE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A korai indulás után az úton a srácok vidámak és nagyon bizakodók voltak.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

DPASE - Meton-FC Dabas U16 (1:4)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a DPASE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A Dunaújvárosi PASE csapatához látogattunk a szombati napon. A korai indulás után az úton a srácok vidámak és nagyon bizakodók voltak. Mást nem hallottam tőlük, csak hogy ma nyerünk. Rég láttam ennyire összeszedetten a srácokat. Sajnos a mai délelőttön mindkét csapatnak a nagy széllel is meg kellett küzdenie.

Az első félidőben széllel szembe játszottunk, ami némi nehézséget okozott a csapatnak. A hazaiak hosszú indításokkal próbálkoztak, de jól védekeztük le ezeket a szituációkat. Szabadrúgást kaptunk 25 méterre a hazai kaputól. Munkácsi Zsolt elsőre a sorfalba rúgta a játékszert, de a visszapattanó labdát egyből a bal felső sarokba bombázta (0:1). A vezetés tudatában sajnos nemhogy megnyugodtunk volna, hanem elkezdtünk kapkodni és pontatlanul játszottunk. A hazai csapat ezt ki is használta és egyenlíteni tudott (1:1). Szerencsére nem sokáig volt egyenlő az állás, mert egy labdaszerzés után Sarafi Józsi szép gólt rúgott (1:2).

A szünetben azt kértem, hogy nyugodjunk meg, közelebb álljunk az ellenfélhez és próbáljuk lövésekkel befejezni az akcióinkat. A harmadik gólunk így is született. Egy szép baloldali támadást követően a visszakészített labdát Munkácsi Zsolti egy átvétel után a bal alsó sarokba lőtte (1:3). A srácok ebben az időszakban nem engedtek a hazai csapatnak lényegében semmit. Párharcokat megnyertük és szinte minden akciónk veszélyes volt. Bebiztosítottuk az előnyünket, Zsolti nagyszerűen kanyarította a labdát a kapu elé, amire Gyuró Laci jól érkezett, lövését ugyan a kapus bravúrral védte, de a kipattanót Horváth Dani befejelte a kapuba (1:4). A hazai csapat minden megpróbált, de nagyobb veszélyt már nem tudtak kialakítani a kapunk előtt.

Nagy gratuláció jár a csapatnak, mert játékosaim folytatták azt a nagyszerű játékot, amit az elmúlt hetekben láttam tőlük. Jövő héten az utolsó fordulóban az ESMTK csapatát fogadjuk és reméljük, győzelmünkkel életbe tartjuk a felsőházba jutást.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Dunaújvárosi Vidámpark Műfüves Pálya)
2023.11.18 (Szombat, 10:00)
 
DPASE – Meton-FC Dabas U16 1:4 (1:2)
Gól: Munkácsi Zs R (29′), Sarafi J (42′), Munkácsi Zs R (46′), Horváth D (69′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK