Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Törökszentmiklósi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A szerdai napon elhalasztott mérkőzést játszottunk. Ellenfelünk a Törökszentmiklós csapata volt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - Törökszentmiklósi FC (1:1)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Törökszentmiklósi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A szerdai napon elhalasztott mérkőzést játszottunk. Ellenfelünk a Törökszentmiklós csapata volt. Nem volt könnyű a helyzet, mert ellenfelünk a harmadik helyen áll a tabellán és ráadásul még jó formában is van. A mérkőzés előtt azt kértem, hogy próbáljuk ott folytatni a játékot, ahol vasárnap abbahagytuk. A srácok szerencsére meg is fogadták a kérésemet.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Letámadtunk, próbáltunk labdát szerezni a támadó harmadban. Egy szép labdaszerzés után a vezetést is megszereztük Sarafi Józsi révén (1:0).

A vendégek nem is nagyon tudtak semmi komoly helyzetet kialakítani az első harminc percben. A srácok sorra dolgozták ki a helyzeteket, de azokat rendre el is puskázták. A mély talajon az utolsó 15 percben pedig inkább a mezőnyben folyt a játék, a kapunk nem igen volt veszélyben.

A félidőben frissítettem, az apró hibákat átbeszéltük és reméltem, hogy rá tudunk még rúgni egy vagy két gólt. A második játékrész első tíz percében a vendégek sajnos beszorítottak minket, de nagyobb helyzeteket nem tudtak kialakítani. Kijöttünk a szorításból, de nagyon pontatlan és kapkodó lett a játékunk. Helyzetek ekkor már mindkét kapu előtt adódtak. Nagy küzdelem folyt a pályán, még úgy is, hogy a talaj egyre rosszabb állapotban volt. Sajnos egy szöglet után a vendégek egy szabálytalanság árán kiegyenlítettek (1:1). A játékvezető közel volt az esethez, de mégsem látta. A bekapott gól után, mindent megtettek a srácok a győzelemért, de végül nem sikerült. Az esély ettől még továbbra is adott a felsőházra.

Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert ma is nagyon jól és igen fegyelmezetten játszottak. Azt sajnálom, hogy az első 30 percben nem tutiztuk le a mérkőzést. Nem lehetett észrevenni, hogy a vendégeink jobb pozícióban vannak a tabellán.

Folytatás szombaton, amikor Dunaújvárosba látogatunk a DPASE otthonába.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Dabas, ÉKÜ)
2023.11.15 (Szerda, 12:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – Törökszentmiklósi FC 1:1 (1:0)
Gól: Sarafi J (10′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK