Soron következő mérkőzésünkre Pasaréten került sor, ahol a Pénzügyőr SE volt az ellenfelünk. Csapatunk kezdője ugyanaz volt, mint a múlt heti Cegléd elleni győztes mérkőzésen.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Pénzügyőr SE - Meton-FC Dabas (1:1)

Igazságos döntetlen Pasaréten

Soron következő mérkőzésünkre Pasaréten került sor, ahol a Pénzügyőr SE volt az ellenfelünk. Csapatunk kezdője ugyanaz volt, mint a múlt heti Cegléd elleni győztes mérkőzésen volt. A folyamatos esőzések nem voltak túl jó hatással a játéktérre, saras, mocsaras talajon kellett pályára lépnünk.

Az első félidőben érdemi esemény nem történt, leginkább mezőnyben folyt a játék, az ellenfél kapujára egyik csapat sem jelentett veszélyt. Összesen egy kapura lövést jegyezhettünk fel hazai oldalról.

A második félidő is hasonló mederben zajlott, hosszú ideig úgy tűnt, hogy nem születik találat a mérkőzésen. Szerencsére Domokos Bálint nem így gondolta, a 79. percben egy oldalról remekül betekert labdára érkezett remek ütemben és szép mozdulattal bólintott a hazai kapuba (0:1). A mérkőzés képe alapján ekkor azt hihettük, hogy meg is nyerhetjük a mérkőzést, viszont sajnos nagyon korán jött az egyenlítő találat. A 82. percben a Pénzügyőr is egy oldalról beérkező labdát juttatott fejjel Berta kapujába (1:1). A hátralevő időben az eredmény már nem változott, így az előny tükrében kissé elkeseredve, de mégis egy ponttal távozhattunk a Pénzügyőr otthonából.

A mérkőzés összképe alapján teljesen reális eredmény a döntetlen, egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. Kicsit bosszantó, hogy a vezetést nem tudtuk megtartani a hármas sípszóig.

Véget ért az őszi szezon, az előkelő 5. helyen zártuk a bajnokság felét. Van még hátra két előrehozott összecsapás az idei évben, fontos lenni azokon is jól szerepelni, hogy a naptári év végén is elégedettek lehessünk az őszi teljesítményünkkel.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.11.12 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Budapest, NAV Pasaréti úti Sporttelep
 
Pénzügyőr SE – Meton-FC Dabas 1:1 (0:0)
Gól: Varga Ö (82′) ill. Domokos B (78′)
 
Meton- FC Dabas: Berta – Molnár Z, Forgács, Dudás, Kiss, Kotroczó, Molnár B, Domokos, Józsa, Kristóf, Lettner
Cserék: Bokros, Forrai, Zsuppán, Balogh, Erhardt, Földes, Kiss
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK