Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Pénzügyőr SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Először is gratulálok a csapatnak, ezzel a mérkőzéssel lezárult az őszi idény és a várakozásokon felüli 5. helyen fordulhatunk a tavaszra, bízva abban, hogy ezt meg tudjuk tartani a 30. fordulóra is.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Pénzügyőr SE - Meton-FC Dabas (1:1)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Pénzügyőr SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Először is gratulálok a csapatnak, mert ezzel a mérkőzéssel lezárult az őszi idény és a várakozásokon felüli 5. helyen fordulhatunk a tavaszra, bízva abban, hogy ezt meg tudjuk tartani a 30. fordulóra is.

Azt kaptuk a mérkőzéstől, amire számítottunk. A pálya mély volt, sajnos a mi játékunkra nem alkalmas, a hazaiak stílusának viszont pont megfelelő volt. Összességében kiegyenlített párharcot hozott a játék. Próbálkoztunk, de legtöbbször sikertelenül, fölényünk meddő volt, a hazaiaknak ígéretesebb lehetőségeik voltak. Sajnálom a csapatot, mert sokat beletett fizikálisan, de nem tudtuk leküzdeni a sártengert, ráadásul áldozattal is járt számunkra. Kis rutinnal a vezetés birtokában le lehetett volna hozni a mérkőzést, de nem összpontosítottunk és voltunk a helyünkön az egyenlítő gólnál.

Fontos volt, hogy nem kaptunk ki, de ezzel a döntetlennel magunkra húztuk üldözőinket, ezért a szombati mérkőzés létfontosságú lesz számunkra.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.11.12 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Budapest, NAV Pasaréti úti Sporttelep
 
Pénzügyőr SE – Meton-FC Dabas 1:1 (0:0)
Gól: Varga Ö (82′) ill. Domokos B (78′)
 
Meton- FC Dabas: Berta – Molnár Z, Forgács, Dudás, Kiss, Kotroczó, Molnár B, Domokos, Józsa, Kristóf, Lettner
Cserék: Bokros, Forrai, Zsuppán, Balogh, Erhardt, Földes, Kiss
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK