Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Nagykáta SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Vasárnap reggel a Nagykáta SE csapatát fogadtuk bajnoki mérkőzésen.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - Nagykáta SE (4:1)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Nagykáta SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnap reggel Nagykáta csapatát fogadtuk bajnoki mérkőzésen. Az összecsapás előtt arról beszéltünk, hogy az utolsó három mérkőzésünket meg kell nyerni, hogy esélyünk legyen a felsőházra!

A sok esőzés miatt a pálya talaja nagyon mély volt, de a srácok hamar alkalmazkodtak hozzá. Reméljük, a jövőheti szerdai és szombati mérkőzést le tudjuk rajta játszani. Az egész összecsapáson a mi akaratunk érvényesült! Az első félidőben szinte minden jól működött. A védekezésünk szuper volt, a labdaszerzések után minden akciónk veszélyes volt. Szép gólokat szereztünk, és magabiztos 3:0-s vezetéssel mentünk pihenőre.

A második félidőt ott folytattuk, ahol abbahagytuk az elsőt a szünet előtt. Vendégeink alig jutottak el a kapunkig, mi pedig egy szép akció révén tovább növeltük előnyünket (4:0). Volt még egy-két lehetőségünk, de azokat elpuskáztuk, a vendégek pedig szépíteni tudtak. A végeredmény így 4:1 lett.

A legfontosabb azonban, hogy csapatként láttam a srácokat játszani, és azt láttam végre, hogy élvezik minden percét a mérkőzésnek! Gratulálok srácok! Remélem, kitart az utolsó két mérkőzésre is még a lendületünk!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Dabas, ÉKÜ)
2023.11.12 (Vasárnap, 9:30)
 
Meton-FC Dabas U16 – Nagykáta SE 4:1 (2:0)
Gól: Horváth D (8′), Sarafi J (25′), Munkácsi Zs R (29′), Dori A (78′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK