Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Könnyű mérkőzést nem várhattunk a kétnapos esőt követően.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Meton-FC Dabas – Ceglédi VSE (3:0)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Könnyű mérkőzést nem várhattunk a két napos esőt követően. Sajnos rá is nyomta a bélyegét a pályára, nagyon mély volt a talaj. Kár, mert egyébként nagyon szépen előkészített, a bajnokság legjobb pályáján léphetünk hazai környezetben pályára. Mind ezektől eltekintve sokkal, de sokkal többet kaptam a csapattól, mint ami elvárható lett volna ezen a talajon. Végig mi irányítottuk a mérkőzést, amit akár már az első félidőben eldönthettünk volna. Ellenfelünknek egész mérkőzést tekintve egy helyzete volt, az is egy 1,5 méteres lest követően. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, sajnálom, hogy csak három gólt szereztünk, de bízom benne, hogy a következő mérkőzésen ezek a helyzetek bemennek majd. Ezzel a mentalitással és attitűddel kell a maradék három mérkőzésen is pályára lépni és továbbra is csapatként segíteni egymást!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.11.05 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – Ceglédi VSE 3:0 (0:0)
Gól: Domokos B (52′), Józsa M (63′), Józsa M (84′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Berta – Kiss, Forgács, Molnár B, Dudás, Molnár Z, Kotroczó, Domokos, Józsa, Kristóf, Lettner
Cserék: Balogh, Bokros, Csóri B, Zsuppán, Csóri L, Domokos B, Erhardt, Mayer
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK