Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Mercedes-Kecskeméti LA elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Kecskemétre látogattunk vasárnap délelőtt bajnoki mérkőzésre. Csapatunk ezúttal sem

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Mercedes-Kecskeméti LA - Meton-FC Dabas U16 (1:0)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Mercedes-Kecskeméti LA elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Kecskemétre látogattunk vasárnap délelőtt bajnoki mérkőzésre. Csapatunk ezúttal sem volt teljes, plusz az időjárás miatt egyik játékosom nem jöhetett el. Füves pálya várt minket, igaz a körülmények közel sem voltak az ideálisak.

Mindkét csapat próbált alkalmazkodni a talajhoz, és jól beleálltak a mérkőzésbe. Játékosaim nagyszerűen kezdték a mérkőzést, mezőnyfölényben voltunk, de a kapuk előtt mégis igen pontatlanok voltunk. Ellenfelünk megszerezte a vezetést egy szabadrúgás után (1:0). A játék képe nem változott ekkor sem, mi próbáltunk focizni, ellenfelünk pedig ívelgetett előre és tördelte a játékot. Sajnos a játékvezető egy két szituációt elnézett.

Félidőben próbáltam felrázni a srácokat, és azt hangsúlyoztam, hogy próbáljanak minél több lövéssel befejezni az akciókat. Az eső szakadt, szinte vízilabdáztak a csapatok, de mégis igen sportszerűen. A kapujuk elé szögeztük a hazai csapatot, de a gól csak nem akart jönni. Mind a két csapat nagyot harcolt, férfias küzdelem folyt a pályán, de sajnos a játékvezető ismét borzolta a kedélyeket az ítéleteivel, természetesen a kárunkra. Végül sajnos nem tudtuk megszerezni az egyenlítő találatot, de mégis nagyon büszke vagyok a srácokra, lényegében lefociztuk a hazai csapatot és sok olyan taktikai elemeket is láttam a srácoktól, amit gyakorlunk hét közben. Megyünk tovább és tesszük a dolgunkat.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Kecskemét, Neumann János Egyetem GAMF)
2023.11.05 (Vasárnap, 10:30)
 
Mercedes-Kecskeméti LA – Meton-FC Dabas U16 1:0 (1:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK