Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Vasárnap délelőtt a Ceglédi VSE csapatát láttuk vendégül Dabason.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas - Ceglédi VSE (2:1)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Ceglédi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnap délelőtt Cegléd csapatát láttuk vendégül. A mérkőzés előtt arról beszélgettünk, hogy ezt az összecsapást be kell húznunk.

Jól is kezdtük a mérkőzést, nem hagytunk területeket a vendégeknek. Próbáltunk a széleken mögéjük kerülni, de a beadások pontatlanok voltak. Egy labdaszerzés után a hosszú oldalon Horváth Dani érkezett és fejjel megszerezte a vezetés. (1:0) Helyzetek sokaságát dolgozták ki a srácok, de sorra kimaradtak.

A félidőben átbeszéltük, hogy higgadtabban kell megpróbálnunk a helyzeteket kihasználni. A második játékrész első helyzetét értékesítettük is Sarafi Joci révén. (2:0) A játék képe nem változott, mezőnyben nagy küzdelem volt. Folytattuk a helyzetek kidolgozását, de sajnos vagy a kapus vagy a kapufa menteni tudott. Ahogy lenni szokott, kaptunk egy gólt, amitől a vendégek mindent megpróbáltak az egyenlítés eléréséhez. Csak nem akart összejönni a harmadik gólunk, de azt mégis látni lehetett, hogy a srácok mindent megtesznek, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Az eredmény miatt csalódott vagyok, de a játék és az akarat, küzdés miatt büszke vagyok a srácokra! Ez ma igazi csapatmunka volt! Köszönjük a szülőknek és a volt csapattársak szurkolását!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Dabas, ÉKÜ)
2023.10.29 (Vasárnap, 9:30)
 
Meton-FC Dabas U16 – Ceglédi VSE 2:1 (1:0)
Gól: Horváth D (11′), Sarafi J (48′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK