November hónap utolsó bajnoki mérkőzése vár NB III-as első csapatunkra vasárnap délután 13 órától. A keret ezúttal Hódmezővásárhelyre látogat, ahol a dobogóról éppen csak lemaradó HFC ellen kellene bravúrt elérve pontot vagy pontokat begyűjtve hazatérni.

BEHARANGOZÓ: NB III

HFC - Meton-FC Dabas

NB lll. Dél-Keleti csoport - 13. Forduló

November hónap utolsó bajnoki mérkőzése vár NB III-as első csapatunkra vasárnap délután 13 órától. A keret ezúttal Hódmezővásárhelyre látogat, ahol a dobogóról éppen csak lemaradó HFC ellen kellene bravúrt elérve pontot vagy pontokat begyűjtve hazatérnie.

A tabellán elfoglalt helyezéseket nézve mondhatnánk, hogy újabb rangadó vár ránk, ugyanis közvetlen riválisunk mindössze egy pozícióval van előttünk a pontvadászatban, azonban a hat pont előnye mégis igen jelentősnek mondható. Csapatunk jelenleg az élmezőny négy alakulatát és a középmezőnyt választja el egymástól, előbbitől hat pont a hátránya, míg utóbbihoz képest négy egység az előnye. 

A mérkőzés végkimenetele nem csupán azért fontos, mert a 4. és az 5. helyezett játszik egymással, hanem azért is, mert most nagy valószínűséggel valóban kiderül, a tabella melyik részéhez fogunk tartozni az elkövetkezendő időszakban. Amennyiben ugyanis bravúros győzelmet tudunk produkálni Hódmezővásárhelyen, akkor három pontra olvad a HFC előnye és egyben jelentősen fel is tudnánk zárkózni a dobogós csapatok közvetlen közelébe, ha viszont pont nélkül maradunk könnyen felzárkózhat mögénk a középmezőny elején tanyázó Pénzügyőr és  BKV Előre is. És azt pedig tudjuk jól, sokkal kellemesebb érzés előre tekinteni, mint folyamatosan az üldözőket figyelni, hogy mikor és mennyien zárkóznak fel mögénk.

Az összecsapás a korai sötétedés következtében már a múlt vasárnapi Vasas FC II elleni hazai összecsapáshoz hasonlóan némiképp korábban, 13 órától kerül megrendezésre, a helyszín pedig a hódmezővásárhelyi városi stadion lesz.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: HFC – Meton-FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.10.29 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Hódmezővásárhelyi Városi Stadion

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK