Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Vasas FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Két ilyen különböző félidőt nem lehet produkálni.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Meton-FC Dabas - Vasas FC ll (1:1)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Vasas FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Csalódott vagyok. Két ilyen különböző félidőt nem lehet produkálni. Mintha a második játékrészben egy teljesen más csapatot láttam volna a pályán. Az első félidőben lezárhattuk volna a mérkőzést és még a második elején is, aztán a végén még örülhettünk a döntetlennek. 

Dühös vagyok, mert jó néhány játékosomban nem láttam a tüzet, ami elengedhetetlen minden csapat ellen és láthatják, érzékelhetik a fiúk, hogy mekkora jelentőséggel bír, ha nem rúgjuk be a helyzeteket. Nagy gond nincs, hiszen még mindig az élmezőnybe tartozunk, ami egy tavaly kis híján kiesett csapat részéről nem kis teljesítmény. A kiegyensúlyozott teljesítményhez még érnie kell a csapatnak, de a fejlődés hétről-hétre látható még ha be is csúsznak vereségek. 

A mai meccs ismét jó tanulópénz volt, bízom benne, hogy sikerül is tanulni belőle, jövő héten pedig végre egy bravúrt is be tudunk mutatni. Én bízom a fiúkban, mert meg tudják csinálni.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.10.22 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – Vasas FC II 1:1 (1:0)
Gól: Kotroczó P (6′) ill. Varga D (67′)
 
Meton-FC Dabas: Berta – Kiss, Forgács, Forrai, Kotroczó, Mayer, Domokos, Józsa, Kristóf, Zsuppán, Lettner
Cserék: Balogh, Benkő, Ispán, Csóri L, Surman, Erhardt, Molnár Z, Csóri B, Domokos
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK