Vasárnap délután a Vasas FC II csapatát fogadtuk hazai pályán a Wellis sportparkban. Ellenfelünk egy rendkívül fiatal kerettel érkezett, akik ellen természetesen szerettük volna győzedelmeskedni.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Meton-FC Dabas - Vasas FC II (1:1)

Érdekes mérkőzésen döntetlennel zárult a hétvégi Vasas ll elleni összecsapásunk.

Vasárnap délután a Vasas FC II csapatát fogadtuk hazai pályán a Wellis sportparkban. Ellenfelünk egy rendkívül fiatal kerettel érkezett, akik ellen természetesen szerettük volna itthon tartani mindhárom bajnoki pontot.

Remekül kezdtük a mérkőzést, ugyanis az 5. percben Kotroczó 16 méterről laposan a vendégek kapujába juttatta a játékszert (1:0), amivel megszereztük a hőn áhított vezetést. Továbbra is támadásban maradt csapatunk, több nagyon komoly helyzetet is sikerült kidolgoznunk, viszont újabb találatot már nem sikerült szereznünk az első félidőben. A második találathoz Lettner járt a legközelebb, de életerős lövése a felső kapufán csattant. Minimális előny birtokában várhattuk tehát a második félidőt.

Ebben a játékrészben viszont mondhatni az öltözőben maradtunk. Az első félidőben mutatott játék csak ritkán volt felfedezhető. Az ellenfelünk több komolyabb helyzetet is kialakított, nyomás alatt tartotta a csapatunkat. Védelmünk a 67. percig állta a sarat. Ekkor a vendégek egy szép támadást fejeztek be góllal (1:1). Az utolsó 15 percben szétszakadt a pálya, mindkét csapat eldönthette volna a mérkőzést, viszont az ordítóan nagy helyzeteket is elhibázta mindkét csapat, így végül meg kellett elégednie mindkét félnek a döntetlennel.

A következő fordulóban Hódmezővásárhelyen lépünk pályára vasárnap 13 órás kezdéssel.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.10.22 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark
 
Meton-FC Dabas – Vasas FC II 1:1 (1:0)
Gól: Kotroczó P (6′) ill. Varga D (67′)
 
Meton-FC Dabas: Berta – Kiss, Forgács, Forrai, Kotroczó, Mayer, Domokos, Józsa, Kristóf, Zsuppán, Lettner
Cserék: Balogh, Benkő, Ispán, Csóri L, Surman, Erhardt, Molnár Z, Csóri B, Domokos
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK