Vasárnap délután újabb hazai mérkőzés vár NB III-as csapatunkra. Tóth László legénysége ezúttal a Vasas FC II-t fogadja kora délután 13 órától a Wellis Sportparkban.

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - Vasas FC II

NB lll. Dél-Keleti csoport - 12. Forduló

Vasárnap délután újabb hazai mérkőzés vár NB III-as csapatunkra. Tóth László legénysége ezúttal a Vasas FC II-t fogadja 13 órától a Wellis Sportparkban.

A Körösladányi MSK elleni rangadón ugyan nem sikerült pontot szereznünk, azonban máris itt a javítási lehetőség most hétvégén a Vasas II ellen. Soros ellenfelünk jelenleg hat pont és 5 helyezés lemaradással a tabella 10. pozíciójáról várhatja dabasi vendégjátékát, így kijelenthető, ismét egy olyan hazai összecsapás vár ránk, ahol papíron mi számítunk az összecsapás esélyesének. Természetesen jól tudjuk, hogy igen keményen meg kell dolgoznia játékosainknak ahhoz, hogy az a bizonyos papírforma ne boruljon és realizálni tudjuk az eddigi pozitív statisztikai mutatókat.

Jelenleg az élmezőny négy csapatát (Békéscsaba, ESMTK, Körösladány, HFC) és a középmezőnyt a Meton-FC Dabas választja el egymástól, így a hétvégi mérkőzés amolyan vízválasztó is lesz egyben, ahol ki fog derülni, hogy a következő hetekben a tabella melyik részében fogunk majd elhelyezkedni. A kérdés tehát, hogy fel tudunk-e zárkózni a dobogóért versengő csapatok közvetlen közelébe, vagy visszacsúszunk a középmezőnybe, ahol nyolc csapat is szorosan követi egymást és azt várja, hogy előbb-utóbb utolérjen és beelőzhessen minket. Mindenképpen előre kell tehát tekintenünk és mondhatni előre kell menekülnünk egy újabb győzelemmel.

Ugyan ősziesebbre fordult az időjárás a napokban, mégis hazai összecsapás lévén ezúttal is biztatunk minden Meton-FC Dabas szimpatizánst, hogy vasárnap délután látogassanak ki a Wellis Sportparkba és 13 órától a helyszínen jelenlétükkel segítsék kedvenc dabasi csapatukat a Vasas FC II elleni bajnoki mérkőzésen.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Vasas FC II

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.10.22 (Vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK