Ismét egy idegenbeli mérkőzésre készültünk, ahol az eddig remekül szereplő Körösladány otthonában léptünk pályára. Ennek tudatában nehéz mérkőzésre számíthattunk. Két játékosunk is hiányzott a keretből.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Körösladányi MSK - Meton-FC Dabas (1:0)

Minimális vereséget szenvedtünk Körösladány csapata ellen

Ismét egy idegenbeli mérkőzésre készültünk, ahol az eddig remekül szereplő Körösladány otthonában léptünk pályára. Ennek tudatában nehéz mérkőzésre számíthattunk. Két játékosunk is hiányzott a mai keretből (Forrai, Domokos), ennek ellenére szerettünk volna szép eredményt elérni. Enyhén esős időben és egy jól előkészített pályán léphettek pályára a csapatok játékosai.

Az első félidőben gólt nem láthatott a kilátogató publikum. Mindkét fél jól felkészült a másik csapatból. A kapuk szinte csak pontrúgások és nagy bedobások után forogtak veszélyben. Az első félidő után érezhető volt, hogy egy gól akár a mérkőzést is eldöntheti. A 49. percben meg is született ez a bizonyos egy találat, sajnos azt azonban nem a mi csapatunk szerezte. Egy átlövést még a kapusunk bravúrral hárított, de a kipattanóra a hazaiak reagáltak gyorsabban és juttatták a játékszert a kapunkba (1:0). A bekapott gól után próbáltuk fokozni a tempót, legközelebb a gólhoz Lettner járt, viszont a fejese a felső kapufán csattant. Tovább nehezedett a helyzetünk a mérkőzés 77. percében, amikor is Dudást egyből piros lappal küldte le a játékvezető. Ezután a szegény embert az ág is húzza, hiszen a 84. percben Molnár Bence is a kiállítás sorsára jutott. Kilenc emberrel kellett volna tehát csodát tennünk az utolsó percekben. Ez majdnem sikerült is, Lettnert ütötte el a hazai kapus, viszont támadónk sajnos lesen helyezkedett el, ezért a büntető helyett, szabadrúgást ítélt a hazai csapat javára a játékvezető. Az utolsó percekben a Körösladány is eldönthette volna a találkozót, viszont Berta kapusunk több bravúrt is bemutatott, így végül minimális vereséget szenvedtünk.

Több volt ebben a mérkőzésben, viszont sajnos az eredmény nem ezt mutatja. Javítani vasárnap lehet, soros ellenfelünk a Vasas FC második csapata lesz hazai pályán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.10.15 (Vasárnap, 15:00)
Helyszín: Körösladányi MSK Sporttelep
 
Körösladányi MSK – Meton-FC Dabas 1:0 (0:0)
Gól: Czirok J (49′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Berta, Forgács, Dudás, Kiss, Kotroczó, Kristóf, Molnár B, Mayer, Józsa, Zsuppán, Lettner
Cserék: Balogh, Csóri L, Erhardt, Surman, Molnár Z, Benkő, Ispán
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK