Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Körösladányi MSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Sajnálom a csapatot, mert egyáltalán nem érdemeltünk vereséget.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Körösladányi MSK – Meton-FC Dabas (1:0)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Körösladányi MSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Sajnálom a csapatot, mert nem érdemeltünk vereséget. Alázattal, szenvedéllyel léptünk pályára, amit, ha megtartunk a továbbiakban is, akkor biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog az első négy csapat bármelyikét megverni. Büszke vagyok, mert voltak nagyon szép felépítéseink, kombinációink, amivel az ellenfél nem igazán tudott mit kezdeni. Kontrából kaptunk egy elkerülhető gólt, 1-2 játékosnak még fel kell nőnie a feladathoz és agresszívebbnek kell lennie. Sajnálom Dudás kiállítását, mert véleményem szerint még a sárga lap is kérdéses lett volna, de sajnos ezekkel minden idegenbeli mérkőzésen meg kell küzdenünk, sokszor 12 ember ellen kell játszanunk, ez a második félidőben most is így volt. Ennek ellenére a kiállításokat követően is voltak lehetőségeink, helyzetünk, ami azt bizonyította, hogy nagyon nagy tartása volt ezúttal is a csapatnak. Tennünk kell tovább a dolgunkat, mert lépegetünk ugyan előre, még ha ez az eredményekben nem is mindig látható.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.10.15 (Vasárnap, 15:00)
Helyszín: Körösladányi MSK Sporttelep
 
Körösladányi MSK – Meton-FC Dabas 1:0 (0:0)
Gól: Czirok J (49′) ill. –
 
Meton-FC Dabas: Berta, Forgács, Dudás, Kiss, Kotroczó, Kristóf, Molnár B, Mayer, Józsa, Zsuppán, Lettner
Cserék: Balogh, Csóri L, Erhardt, Surman, Molnár Z, Benkő, Ispán
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK