Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Kincsem SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Szombaton az U16-os csapat a listavezető Kincsem Lovaspark csapatát fogadta.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Törökbálint - Meton-FC Dabas U16 (1:2)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Törökbálint elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A szombati bajnoki mérkőzésünk Törökbálinton volt. Az előző heti játékunkat próbáltuk folytatni. Ezúttal műfüves pálya és jó idő várt minket.

Jól is kezdtük a mérkőzést, védekezésünk rendben volt, szép támadásokat vezettünk, de sajnos csak egy lesgólig futotta erőnkből. A mérkőzés 25. percében aztán valamiért egy kicsit nagyobb teret engedtünk a hazai csapatnak. Próbálták ki is használni, de mindig volt egy blokkoló láb vagy Fördős Joci védett. Sajnos aztán egy hazai bedobásnál elcsúsztunk és ezt a hazaiak góllal büntették.

A szünetben átbeszéltük, hogy mire kell jobban figyelni, mert ezt a meccset meg lehet fordítani. Elmondtam, hogy a hazai védők nagyon messze állnak egymástól, így meg lesznek azok a rések, ahová be lehet indulni és passzolni a labdákat. A srácok be is tartották és nagy nyomást helyeztek a hazai csapatra. Sok labdát tudtunk szerezni letámadásból és abból alakítottuk ki a helyzeteket. Egy nagyszerű labdaszerzés után Sarafi Józsi góljaival meg is fordítottuk az eredményt (erről beszéltünk a szünetbe). Ezt követően még további 2-3 komoly lehetőségünk volt, de nem tudtuk megszerezni a nyugalmat jelentő harmadik találatot, ettől pedig elkezdtünk kapkodni. Az utolsó 10 percben a hazai csapat is egyenlíthetett volna, de a mai napon a szerencse is mellénk állt.

Azt azért el kell mondani, hogy helyenként jó játékkal és összességében teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot. Dolgozunk tovább, mert azért van még javítani való a játékunkban.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Törökbálinti Sporttelep)
2023.10.07 (Szombat, 10:00)
 
Törökbálint – Meton-FC Dabas U16 1:2 (1:0)
Gól: Sarafi J (53′), Sarafi J (61′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK