Vasárnap délután ismét hazai közönsége előtt lép pályára a Meton-FC Dabas. NB III-as csapatunk ezúttal a tabella alsó felében elhelyezkedő Szeged-Csanád Grosics Akadémia II-t fogadja. Az elmúlt két bajnoki mérkőzésen sajnos pont nélkül maradtunk,

BEHARANGOZÓ: NB III

Meton-FC Dabas - Szeged-Csanád G.A. II

NB lll. Dél-Keleti csoport - 10. Forduló

Vasárnap délután ismét hazai közönsége előtt lép pályára a Meton-FC Dabas. NB III-as csapatunk ezúttal a tabella alsó felében elhelyezkedő Szeged-Csanád Grosics Akadémia II-t fogadja.

Az elmúlt két bajnoki mérkőzésen sajnos pont nélkül maradtunk, azonban azt is hozzá kell tennünk, hogy két nagyon komoly játékerőt képviselő csapattal kellett megmérkőznünk. Az ESMTK amellett, hogy jelenleg már második a tabellán a MOL Magyar Kupában a Fehérvár FC-t búcsúztatta, a Békéscsaba 1912 Előre FC pedig hibátlan mutatóval, lényegében átgázolva a mezőnyön halad az NB III-as bajnoki cím felé. 

Természetesen az eddig szerzett 16 pontunkra igen büszkék lehetünk és reméljük, a két “nagyágyú” elleni ütközetet követően végre ismét visszatérhetünk a szezon elején látott győzelmi útra. Most hétvégén máris itt egy remek lehetőség a javításra és a újbóli pontszerzésre. A cél pedig nem lehet más, mint a győzelem és a dobogó ismételt megközelítése. Ehhez pedig az út az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia második csapatán keresztül vezet, akit  vasárnap délután 15 órától fogadunk Dabason a Wellis Sportparkban. Soros ellenfelünk 6 szerzett pontja (1 győzelem és 3 döntetlen) jelenleg a tabella 14. helyezésére elég, így kijelenthető, hogy az eddig begyűjtött 16 bajnoki pontunkkal egyértelműen mi számítunk az összecsapás esélyesének. Természetesen ahhoz, hogy ezt a pályán is realizálni tudjuk, minden játékosunknak tudása legjavát kell majd nyújtania.

Hazai mérkőzés lévén ezúttal is buzdítjuk lelkes hazai szurkolótáborunkat, hogy vasárnap délutáni programként látogassanak ki minél többen a Wellis Sportparkba és jelenlétükkel segítsék kedvenc csapatukat soron következő bajnoki mérkőzésén.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Meton-FC Dabas – Szeged-Csanád Grosics Akadémia II

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.10.08 (Vasárnap, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK