Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Kincsem SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Szombaton az U16-os csapat a listavezető Kincsem Lovaspark csapatát fogadta.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Meton-FC Dabas U16 - Kincsem SE (2:6)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Kincsem SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Szombaton az U16-os csapat a listavezető Kincsem Lovaspark csapatát fogadta. A mérkőzés előtt kiemeltem, hogy ellenfelünk rövid passzos kevés érintővel játszik. Próbáljunk közel lenni hozzájuk, mert így tudjuk megnehezíteni a dolgukat.

Sajnos az első 20 percben kishitűen, önbizalom nélkül játszottunk, aminek a következménye az lett, hogy a vendég csapat megszerezte a vezetés (0:1). Próbáltuk rendezni a sorokat és a három védős rendszerből átálltunk négy védőre, így stabilizáltuk a védekezésünket. A srácok egyre pontosabban kezdtek el játszani. Egy labdaszerzés utáni oldalforgatást követően Sarafi Józsi nagyszerű labdát kapott és egy szép átemelés után egyenlíteni tudott. Az utolsó 10 percben nagy küzdelem volt a mezőnyben, de a kapuk nem voltak már veszélyben.

Félidőben rendeztük a sorainkat, megbeszéltük, hogy nem lehet területeket adni, szorosabban kell védekezni. Jól is kezdtük a második félidőt. A zárt, szoros védekezés megvolt, abból a széleken veszélyes támadásokat is tudtunk vezetni, de az utolsó passzok nem jöttek be. Elkövettünk egy hibát, azt pedig a vendég csapat könyörtelenül ki is használta (1:2). A srácok tovább küzdöttek, egy labdaszerzés után Vízer Szabolcsnak megint elsült a lába, 20 méterről bomba gólt lőtt (2:2). A 80 percig azt történt, amit megbeszéltünk, de sajnos a nagy nyomást addig bírtuk. Egy három perces kihagyás megbosszulta magát. A listavezető pedig el is döntötte a mérkőzést (2:6).

A mai napon csak gratulálni tudok a srácoknak, mert meg tudtuk szorongatni a vendég csapatot és ilyenkor kár azért a két mérkőzésért, mert ha így is tudunk játszani, de legfőképp akarni, akkor nekünk senkitől nem kell majd tartani. Ezen az úton kell tovább haladni.

Köszönjük a Szülőknek és az eligazolt játékosainknak is a szurkolást.

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Dabas, ÉKÜ)
2023.10.01 (Vasárnap, 10:00)
 
Meton-FC Dabas U16 – Kincsem SE 2:6 (1:1)
Gól: Sarafi J (34′), Vízer Sz (60′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK