Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Békéscsaba 1912 Előre elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Bár vereséget szenvedtünk, mégis azt gondolom, hogy a legutóbbi hazai mérkőzéshez képest egy teljesen más csapat volt a pályán.

Edzői értékelés (NB III)

TÓTH LÁSZLÓ

Békéscsaba 1912 Előre - Meton FC Dabas (3:0)

Tóth László, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Békéscsaba 1912 Előre elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Bár vereséget szenvedtünk, mégis azt gondolom, hogy a legutóbbi hazai mérkőzéshez képest egy teljesen más csapat volt a pályán. Nehéz mérkőzés volt és fiatal, épülgető csapatunk egyenlőre nem bír el egy 12 ember elleni mérkőzést, ráadásul egy libalegelőn. Az attitűd megfelelő volt, átfordult a mérleg és most mar 6-7 játékosomon láttam azt a szenvedélyt, ami mellé, ha még az a maradék pár ember fel tud zárkózni, akkor sok kellemes élményben lesz még részünk a jövőben.

Ez a csapat megérdemli a támogatást, hiszen több 16-17 éves játékost építgetünk, emellett az eddigi mutatóink sem hagynak kívánni valót maguk mögött. A Békéscsabának gratulálunk, kerete és büdzséje kiemelkedik a mezőnyből, tavasszal azért hazai pályán megpróbáljuk meglepni őket. Büszke vagyok a srácokra, sokat raktak ma bele.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés (NB III)
Időpont: 2023.09.30 (Szombat, 15:00)
Helyszín: Békéscsabai Kórház utcai Stadion
 
Békéscsaba 1912 Előre – Meton FC Dabas 3:0 (1:0)
Gól: Mikló R (29′), Sármány K (50′), Pintér N (60′) ill. –
 
Meton- FC Dabas: Berta – Földes, Forgács, Forrai, Mayer, Józsa, Domokos, Kotroczó, Kristóf, Surman, Lettner
Cserék: Balogh, Ispán, Zsuppán, Erhardt, Dudás, Benkő, Molnár B
Vezetőedző: Tóth László

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK