Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Százhalombattai VUK SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A Százhalombattai VUK SE csapatához látogatott U16-os csapatunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U16)

Ledő László

Százhalombattai VUK SE - Meton-FC Dabas U16 (0:5)

Ledő László, U16-os korosztályunk vezetőedzője a Százhalombattai VUK SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A Százhalombattai VUK SE csapatához látogatott az U16-os csapat a soron következő bajnoki mérkőzésén. A heti edzéseken próbáltuk rendezni a sorainkat. A srácok a mérkőzésen nagyon megleptek játékukkal.

A mérkőzést nagyon jól kezdtük. Letámadtuk a hazai csapatot és a pálya középső harmadába nagyon sok labdát tudtunk szerezni. Helyzeteket alakítottunk ki, de sajnos azok rendre kimaradtak, emellett az átlövésekből is veszélyesek voltak a srácok. Az első félidő közepén egy két felesleges szabálytalanságot csináltunk, amit a játékvezető sporttárs lapokkal jutalmazott. Sajnos ettől elveszítettük a magabiztosságunkat, igaz szerencsére ellenfelünk a kapunkra ebben az időszakban nem volt veszélyes. A félidő előtt egy labdaszerzés után Vizer Szabi 24 méterről egy bombagólt lőtt a bal felső sarokba, ettől pedig csapatunk ismét megnyugodott.

A szünetben átbeszéltük, hogy mire kell majd jobban odafigyelni, illetve megbeszéltük, hogy a támadásainkat próbáljuk meg a széleken vezetni, mert a hazai csapat ott volt verhető. A srácok be is tartottak mindent, amiről beszéltünk és szebbnél szebb gólókat lőve meg is nyertük a mérkőzést.

Gratulálok a srácoknak a mai tudatos játékhoz és külön gratuláció Vizer Szabolcs (U14) játékához és góljához. Megérdemelten hoztuk el mind a három bajnoki pontot és nagy örömömre a fiúk egyre jobban sajátítják el a 3-5-2 játékrendszert. Remélem ezt a formát jövő hétre is át tudjuk majd menteni az éllovas ellen!

Hajrá Dabas!”

Bajnoki mérkőzés (Százhalombattai VUK SE sportpályája)
2023.09.23 (Szombat, 12:00)
 
Százhalombattai VUK SE – Meton-FC Dabas U16 0:5 (0:1)
Gól: Vízer Sz (45′), Sarafi J (72′), Vagyóczki M Zs (76′), Ráb Cs I (87′ – öngól)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK